Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hip-hopová hrôza je zložená z troch príbehov teroru, ktoré rozpovedal The Hound of Hell (Snoop Dogg). Príbehy sa točia okolo obyvateľov mestskej štvrte, ktorých činy rozhodnú o tom, akým spôsobom budú pokračovať v posmrtnom živote. (nessbeal)

Recenzie (8)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Strašně stupidní film, který se skládá s několika příběhů který nedávaj moc smyslů. Navíc herci včetně Snoop doga byly strašný. Bones mě kdysi celkem potěšil přes nepříznivý hodnocení ale tady je to jen křeč a hnůj. Prostě slabota. NAvíc animovaná sekvence byla strašně hnusná. ()

Patches1984 

všetky recenzie používateľa

Tři krátké povídky s vesměs předvídatelnými pointami, trochou toho černého humoru a se společným jmenovatelem v podobě černošského ghetta. Trochu jako pustit si pár dílů Příběhů ze záhrobí a proložit je Snoop Doggovým rapem. A to platí jak v tom dobrém, tak v tom špatném. Zápletky jsou průhledné, herci lavírující mezi špatnými a průměrnými, na druhou stranu, tušil jsem dopředu, do čeho jdu, takže mě to ani nijak nezklamalo. Občas nějaká originální vraždička, pár hlášek, hudba, která výsledné hodnocení zvedá aspoň na ten průměr. 5/10 ()

Reklama

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Tři pribehy a ani jeden z nich me vůbec neuchvatil. Ten první se dal, ale pak už to šlo do kopru. Ten komiksovej začátek byl jedinej dobrej. ()

gumli odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak by z toho urobili videoklip o dĺžke nejakých 5-7 minút,tak by to možno aj celkom ušlo.Ináč je to neuveriteľná hlúposť,pre mňa priam jeden z najdebilnejších filmov.Niekde som čítal,že je to desivá trilógia,no desivé bolo akurát to utrpenie pri sledovaní tejto srač..! Tak to bol naozaj des.Snoop Dogg je možno dobrý rapper,ja túto hudbu nepočúvam,tak ho po tejto stránke ani nehodnotím,ale ako herec v tomto filme stál za veľké hov..,ako aj všetci ostatný bez výnimky.Ktovie či by nebolo lepšie,ak by sa držal radšej toho rapu ako filmu.Jeden z najhorších filmov aké som kedy videl,a videl som ich už za tie roky dosť. ()

2-Xtreme odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento film je tak blbý, že ani neviem o čom vlastne bol. Keby v tom nemal prsty Snoop Dogg, ktorého hudbičku si rád vypočujem a samozrejme to nebol horor ani o to nezakopnem, ale... stalo sa. Čo som z filmu pochopil :) je rozdelený na akési 3 časti v ktorých sa stretávame s tromi odlišnými ľuďmi a ich osudom smrti... proste bla bla nech to je aj zajačikoch to je jedno i tak to je hovadina. Hrala tu len "čierna hudba" ktorú počúvam, ale do filmu sa to nehodí.. Danny Trejo bol tiež akýmsi lákadlom, ale ani ten film nezachránil. Blbý scenár a réžií ani nehovorím... psy tu žrali kaviár a tak :) Vraždy(dokopy ich to bolo asi 3) boli trápne i keď boli originálne. Režisér používal mnoho filtrov až to vyzeralo tak, že tí černosi vo filme(a verte mi, že ich tam bolo požehnane) sa stratili kdesi v obraze... Dávam 10% a aj to za záverečný Snoopov song, ktorý bol aj závoven videoklipom a sumárom filmu. Odpad! ako vyšitý! ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama