Reklama

Reklama

Stratené duše

(seriál)
  • Slovensko Spriaznení duchovia (viac)
USA, (2005–2010), 78 h 15 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvorcovia:

John Gray

Hudba:

Mark Snow

Hrajú:

Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Aisha Tyler, Camryn Manheim, Jay Mohr, Jamie Kennedy, Tyler Patrick Jones, Kurt Caceres, Ignacio Serricchio (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(107)

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) má špeciálnu schopnosť. Táto novopečená manželka je nesmierne dôležitým spojivkom pre všetky nepokojné duše, ktoré blúda medi nebom a zemou. Predstavte si, že by ste museli zomrieť a nestihli by ste svojim blízkym povedať niečo, na čom vám záležalo alebo čo by bezpodmienečne mali vedieť. Melinda so svojou zvláštnou schopnosťou doslova priťahuje duchov, ktorí zúfalo potrebujú takúto pomoc. Odovzdaať dôležité správy ľuďom, ktorí by to mali vedieť. Presne preto je Melinda tak dôležitá tak pre mŕtvych ako aj živých. Niekedy má chuť s tým všetkým jednoducho skončiť, ale v konečnom dôsledku najlepšie vie, že jej schopnosti nie sú príťaž, ale výzva urobiť ľudí šťastnými... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (98)

Fabrinka 

všetky recenzie používateľa

Sympatie k Jennifer Love Hewitt teda absolútne neprechovávam,a preto ma seriál nepriťahuje po hereckej stránke. Obsahovo je to nejako podobne, nezáživné, na jedno kopyto, a piata séria ide dole kopcom. Duchovské seriály - nič pre mňa, a tento duplom. Jennifer sa pre takéto mystery vůbec nehodí, jej sedí romantický štýl, seriálu odoberá akýkoľvek náznak napatia... pripomínalo mi to tak možno Čarodejnice alebo iný stupidný seriál, ktorý vám nič nedá. Strata času. edit: jediné pozitívum snaď je, že sa toto duchovské téma začína rozmáhať... ()

Mes-siah 

všetky recenzie používateľa

Seriál je vcelku monotonný, ako tu spomínajú aj ostatní. No nikto nespomína, aké mzsteriozne prvku tu používajú. Aspoň snimi sa snažia miešať variácie. A za niektoré momenty by sa nehanbil ani velkorozpočtový velkofilm. Ale ani to nestačí, keď sa dá dej predvídať. Do dosť obmedzuje a ničí výsledny dojem. ()

Reklama

Dragoni 

všetky recenzie používateľa

Jennifer Love Hewitt je pro mě jednou z nejhezčích hereček západu a díky tomu jsem vydržel koukat na Posla ztracených duší až do úplného konce. Seriál neoplývá ničím výjimečným, připomíná seriál "Mrtví jako já" . Ze začátku poutavé intro a posléze několik dílů s monotónním příběhem, kde jsou duchové opravdu dobře vizuálně propracovaní. Po první sérii se začne postupně rozvíjet příběh a získá tak i nový rozměr, který rozhodně nenudí, ale nebude po chuti každému. 75 % ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Dlhovlasá (pre niektorých sympatická, pre mňa otravná) Texasanka Jennifer Love Hewitt v seriáloch začínala (SPRÁVNA PÄŤKA) a po tom, čo jej nevyšla kariéra filmovej hviezdy (skromne započatá úspešným slasherom VIEM, ČO STE ROBILI MINULÉ LETO, ktorého úspech sa jej však už neskôr nepodarilo zopakovať), sa na televíznu obrazovku vrátila neškodným rodinne-mysterióznym seriálom o stratených dušiach. ()

AllShallFall 

všetky recenzie používateľa

Většina amerických seriálů jsou tak neskutečné hovadiny. Ale na jednu stranu se nedivím, že to v těch Spojených státech tolik žerou. O tom mluví ta jejich inteligence. Když budu sledovat takové nesmysly každý den, začnu být taky silně podprůměrný a začnu ujíždět na tomhle a na další blbostech typu Stmívaní a podobně. Jedna hvězda za Jennifer Love Hewitt. ()

Galéria (625)

Zaujímavosti (8)

  • Jennifer Love Hewitt je hlavní hvězdou seriálu, jeho producentkou a režírovala také tři epizody - Body of Water, Birthday Presence a Implosion. (NinadeL)
  • U některých epizod ve druhé sérii sloužil jako poradce světoznámý duchovní James Van Praagh. (vercza)

Reklama

Reklama