Reklama

Reklama

Resident Evil: Zánik

  • Česko Resident Evil: Zánik (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Nastal koniec sveta. Pokusný T-vírus, vyrobený spoločnosťou Umbrella, bol vypustený do sveta a premenil jeho obyvateľstvo v hordu potácajúcich sa zombie, ktoré majú v obľube mäso. Pretože v mestách nie je bezpečne, dávajú Carlos Oliviera a LJ dohromady skupinku preživších, medzi ktorými sú aj nováčikovia Claire, K-Mart a sestra Betty, a vydávajú sa na cesty. Presúvajú sa v ozbrojenom konvoji po opustených púštnych diaľniciach. Hľadajú ďalších svojho druhu - tých, ktorí prežili, nenakazených. Nachádzajú ale tých, ktorých je v púšťach plno: nemŕtvych. A budú potrebovať množstvo zbraní, tisíce nábojov a pár plameňometov, aby sa ubránili. Pod opusteným vysielačom v Nevade sa ukrývajú špičkové kancelárie a laboratória spoločnosti Umbrella. Dr Isaacs, ktorý má neustály prístup k špionážnemu satelitu, sleduje púť konvoja, ale hľadá pritom osobu, ktorá je nielen kľúčová pre vznik lieku, ale taktiež stelesňuje všetko, o čo sa experimenty spoločnosti Umbrella pokúšali. Tou osobou je Alice. Alice bola kedysi držaná spoločnosťou Umbrella a podrobená biogénnom experimentom, následkom ktorých získala nadľudskú silu, ostrejšie zmysly a zvýšenú obratnosť. Hoci sa jej mutácie každou minútou zhoršujú, sleduje Alice konvoj a ochraňuje ho v nádeji, že sa jej nejako podarí odprevadiť ho do bezpečia. Konvoj zamieri na Aljašku, ktorá sľubuje poslednú možnosť úteku pred zombie, ale predtým sa musí zastaviť v Las Vegas, aby doplnil zásoby paliva, a snažiť sa neupúta na seba pozornosť firmy Umbrella. Alice sa nezastaví, kým spoločnosť funguje. Boj ešte len začína ... (TV Dajto)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina
02:33
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
01:43

Súvisiace novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (viac)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (viac)

Delší polibek a návrat Škorpióna

Delší polibek a návrat Škorpióna

18.06.2007

Z kalných vod Hollywoodu se zcela nečekaně vynořila pokračování dvou áčkově se tvářících béček, která má nejeden uživatel ČSFD na svém seznamu provinilých slastí. I když, u toho prvního se to v… (viac)

Snyderova armáda (ne)mrtvých

Snyderova armáda (ne)mrtvých

28.03.2007

Třístovka se vesele prosekává k 200-miliónové hranici v tržbách z amerických kin (celosvětově už tuto hranici dávno pokořila a je po posledním víkendu na slušných 250 milionech) a filmové weby se… (viac)

Reklama

Reklama