Reklama

Reklama

Tentokrát nejde známej partičke o zisk, ale o pomstu. Danny Ocean (George Clooney) sa snaží pomôcť starému priateľovi Reubenovi Tishkoffovi (Elliott Gould). Ten vsadil na nesprávnu kartu a pustil sa do stavby hotela s falošným kamošom, prefíkaným Willym Banksom (Al Pacino), ktorý sa ho snaží o luxusnú nehnuteľnosť pripraviť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (617)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Tak elegantne hodená hracia kocka, že hoci má na každej hrane rovnaké číslo, i tak je potešenie sledovať jej let až do zastavenia. Zábavná a sympatická štýlovka, ktorá ma potešila dokonalými kvádrami Brada Pitta, animálne príťažlivou MILFkou Ellen Barkin (nemáte niekto recept na ten parfém?!) a mrakodrapovo-hotelovým magnátom Al Pacinom. Plus k tomu na telo ušité role pre Andyho Garciu, Vincenta Cassela a Davida Paymera a večne nad vecou usmiaty Danny Ocean Clooney. Steven Soderbergh parádne ukočíroval desiatku veľkých kohútov, z každého vyždímal čo sa dalo a ešte si pri tom zarelaxoval. Síce nie až tak skvelé ako prvý diel (rýchlejšie prešumiteľné a "jednohubkovejšie"), ale na druhú stranu prehľadnejšie a uvolnenejšie než rozporuplná dvojka. ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

V súlade s predchádzajúcimi "Parťákmi", technická stránka je viac než vynikajúca - nápaditý strih, kamera - celkom dobre sa na to pozerá, hudba vhodne dokresľujúca image filmu. Herecké obsadenie sa však môže akokoľvek snažiť, keď Vás už 500 krát prepratý scenár absolutne nezaujime, teda....až na pár scén. Dannyho parťáci 3 sú úplne rovnaký ako Dannyho parťáci 2. V celku priemerný, s nadpriemerným vizuálom a podpriemerným scenárom. ()

Reklama

Lynn 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát titulky všemožných článků a recenzí opravdu nelžou - po nepříliš povedené "dvojce" přichází stylová a nadupaná "trojka", která se poctivě vrací ke kořenům nastoleným "jedničkou". A je to paráda. A ano, při pohledu na božské duo Clooney / Pitt budu slintat, ať už budou hrát třeba "Dva v pytli". A nestydím se za to :0) ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Holmes: 1. Not Their Fight [1:17] ,2. 11, 12 & 13 [1:57] ,3. Benedict Returns [1:48] ,4. Kensington Chump [1:40] ,5. Trapdoor Man [1:07] ,6. Laptops [0:56] ,7. Zippo's [0:41] ,8. S***! S***! S***! [2:02] ,9. Dice Men [1:54] ,10. Diamond Location [1:08] ,11. The Nose [2:30] ,12. Caravan/Puccio Roelens [3:28] ,13. Bergamasque, Claire de Lune No.3 - Isao Tomita [5:51] ,14. Grand Opening [2:12] ,15. Earthquake [1:35] ,16. Fender Roads [2:38] ,17. Snake Eyes [2:57] ,18. All Sewn Up [3:14] ,19. This Town - Frank Sinatra [3:02] ,20. Soul Town - The Motherhood [2:29], ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Není náhodou třináctka nešťastné číslo, Stevene? Návratem k osvědčenému nějaké zbytky sex-appealu z jedničky zůstaly, ale už mě v této sérii začíná ten silikon vystupující z Soderberghova dekoltu stylovosti dusit. Pacino s Garciou na podtrženou jedničku, ovšem doufám, že to všechno neskončí až u Dannyho kopy, kdy celá parta vjíždí do kasina bezbariérovým vstupem a dýchá už jen s pomocí kyslíkových masek.. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (31)

  • Linus (Matt Damon) se ve scéně, kdy mu Abigail (Ellen Barkin) nabídne víno Château d'Yquem zmíní, že si dá, pokud to není ročník 1973. Tento ročník byl totiž ve skutečnosti velmi nezdařilý a byl označen za "nehodný názvu Château". (Othello)
  • Brad Pitt (Rusty Ryan) si utahuje z George Clooneyho (Danny Ocean) tloušťky - naráží tím na jeho "vypasenou" roli v Syrianě (2005). Clooney zase popichuje Pitta, aby se usadil a pořídil si děti, což je narážka na jeho tehdejší vztah s Angelinou Jolie. (xjane)
  • Ruský název snímku v angličtině zní „13 Friends of Ocean“. (imro)

Súvisiace novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (viac)

Sex, pravda a video

Sex, pravda a video

01.05.2008

Tak tahle zpráva přímo žadonila o bulvární titulek. Soderbergh ve světě luxusní prostituce, Soderbergh chce pornohvězdu, Soderberghovy zážitky s profesionální přítelkyní nebo něco takového. Steven… (viac)

Bradova špionáž

Bradova špionáž

24.04.2007

Tahle zpráva se do 5 sekund sama zničí... Ne, nečeká vás senzační potvrzení starých drbů o tom, že Brad Pitt by měl nahradit Toma Cruise v dalších nemožných misích. Tahle představa zůstává v… (viac)

Reklama

Reklama