Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gabriel (R. Williams) moderuje oblíbený noční rozhlasový pořad. Jednou jej kontaktuje těžce nemocný chlapec Pete (R. Culkin) . Po mnoha rozhovorech se Gabriel rozhodne zjistit pravou Peteovu identitu. Jeho telefonní číslo ani adresa však nejsou pravé a obklopují ho samá znepokojivá tajemství.. (oficiálny text distribútora)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (61)

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Další ukázkový příklad filmu, ve kterém se sešli výborní herci, ale kvůli slabému scénáři a možná i kvůli režii z toho nakonec vylezl takový nemastný a neslaný minithriller, který diváka během děje napíná objevováním se slibných peripetií a v závěru, když už prostě čekáme šokující vyvrcholení a rozuzlení, tak přijde jen taková slabá náhražka, která sotva zasytí. Zkrátka nápadité, herecky lákavé, ale bohužel příliš málo úderné. ()

Guzo 

všetky recenzie používateľa

Celý příběh je v podstatě založen na neustálých spekulací, jestli je "ten kluk sakra pravej" nebo ne. Konec vám samozřejmě nepovím, protože rozhodně nechci nikomu kazit zážitek, jen řeknu, že opravdu do poslední chvilky nevíte a už si jenom přejete, aby to skončilo a zjistili jste, jak to teda je. Co se týče hereckého obsazení, Robin Williams mě mile překvapil, není tu ten taťka, jak ho určitě všichni známe z mnoha filmů, je to homosexuální vypravěč příběhů a tahle role mu prostě sedla.. Jen je škoda, že napodruhé už to nejspíš nebude úplně ono, když budete vědět co a jak, proto "jen" 4* ()

Reklama

Ridick 

všetky recenzie používateľa

akoze dost sa cudujem takym prehnanym hodnoteniam. hoci sa williams do takychto rol naprosto hodi musi mat na druhej strane aj film nieco do seba, ale zial je to len podpriemer zalozeny na skutocnosti, kt. bola obohrata ovela lepsie v siestom zmysle. aspon tu dlzku musim pochvalit, lebo este 10-20 min. naviac a bola by to uz totalna katastrofa. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Trochu mi to pripomina komorne One Hour Photo, akurat Williams presiel na druhu stranu barikady a tentokrat hra obet nejakeho magora. Najviac sa mi pacila prva tretina v ktorej sledujeme rozhovory starsieho rozhlasoveho moderatora s mladym spisovatelom. Chemia medzi nimi je fantasticka a kazdy jeden ich dialog ma poriadnu stavu. V druhej tretine sa film prepne do detektivneho modu v ktorom moderator zacne patrat po urcitych nezrovnalostiach. To uz mi sice vyhovovalo menej, ale stale je to perfektne natocene a dostatocne napinave. Posledna tretina filmu mi pripadala dost vlazna. Nedockame sa nejakej sokujucej pointy (jedno male finalne odhalenie je nepodstatne), ale postupneho zmysluplneho vyustenia ku ktoremu film jasne smeroval tak od polovicky. Bud mali dokonca pracovat s nejednoznacnostou pribehu alebo po vyjasneni kariet sa viac sustredit na postavu Toni Collette a jej zaujimavu minulost. Na tak malom priestore pôsobi jej postava len divne. Zvlastne pôsobi aj epizodka v policajnom aute. Pochvalu si zasluzia herci a to hlavne Williams ako moderator, ktory si prechadza urcitou krizou, tak aj mlady Rory Culkin, ktory dokazuje, ze klan Culkinovcov ma urcity talent. Napriek slabsej poslednej tretine je to zaujimavy a dostatocne kvalitny maly komorny film, ktory stoji za to. 7/10. ()

ladko 

všetky recenzie používateľa

Paranoidné snímky, kedy do konca poriadne neviete na čom ste, ma vždy bavili. A tento film si vďaka tomu udržal zaujímavé napätie až do konca. A rozuzlenie bolo zaujímavé. Toni Collette hraje skvele, takisto Robinov "gay" bol pekne zahraný. Poctivé štyri hviezdy. ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku ve městě Montgomery a v New Jersey ve městě Newmark. (rafix)

Reklama

Reklama