Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna inscenácia satirickej hry I. Stodolu. Karikatúra malomeštiackych predsudkov, ktoré uprednostňujú šarlatánstvo pred zdravým rozumom. Doktor Chomút nemôže ako lekár vykonávať prax, pretože mu konkuruje oveľa "silnejší" partner-šarlatánka, bylinkárka Kôprovnická. Ak chce Chomút skutočne pomáhať pacientom, musí svoje vedecké metódy zaobaliť do niečoho tajomného. Začína vidieť ľuďom do duše. Po takejto reklame sa k nemu hrnú pacienti a spolu s doktorom sa dozvedáme pravdu o vlastnostiach, ktoré sa skrývali pod maskou "cnostných"občanov. Doktor Chomút teda brojí proti zadubenosti, pretvárke a šarlatánstvu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

fugyx 

všetky recenzie používateľa

Hrali a nie sú hore uvedení: Martin Huba, Anna Šulajová, Oľga Zöllnerová, Igor Čillík, Dušan Lenci, Jozef Cút, Katarína Orbanová, Ernest Šmálik, Naďa Kotršová, Eliška Müllerová ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Mierne pochmúrna televízna tragikomédia bez vtipu, bez nápadu, so slbšou pointou, akoby natočená narýchlo za jeden deň. 45% ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Ľudská hlúposť a viera v lekárske hoaxy sú veľmi aktuálne aj dnes. V tomto filme je to ale veľmi nezáživné a nezábavné aj pri tomto dobrom obsadení. –––– Stačí, keď zradím svoje povolanie, a zbohatnem. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama