Reklama

Reklama

Tri svište

(seriál)
všetky plagáty
Animovaný / Rozprávka / Rodinný
Československo, 1979, 7x7 min

Obsahy(1)

Slovenská televízia Košice ponúka sedemdielny animovaný seriál Tri svište. Hlavnou témou týchto večerníčkov je ochrana prírody a šibalstvá malých svišťov. Spojenie sveta zvieratiek a sveta ľudí ponúklo tvorcom možnosť vytvoriť množstvo humorných scén. Svište sú typické pre slovenskú prírodnú rezerváciu Vysoké Tatry, a preto aj príbehy malých svišťov boli zasadené do tohto prostredia. Každý z príbehov má okrem množstva humorných gagov aj výchovné časti. Zábavnou formou sa deti majú naučiť, čo je v chránenej prírodnej rezervácii dovolené a čo nie. Cez rozprávkový príbeh sa poukazuje na krásu slovenskej prírody.
Jednotlivé časti:  1.-Lovec
2.-Vlkolak
3.-Krikľúni
4.-Nádielka
5.-Nebezpečenstvo
6.-Ufňukanec
7.-Kĺzačka (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Stará, animovaná večerníčková séria "Tri svište" je pre mnohých príjemnou, nostalgickou spomienkou na detstvo. Je to i môj prípad. Dodnes si pamätám na ekologické dobrodružstvá troch svištích kamarátov, ktoré sa odohrávali v krásnom prostredí Tatranského národného parku. Ako Slovák vnímam tento večerníček velice pozitívne. Určite to bolo vhodnejšie a zmysluplnejšie ako tie animované sračky z Ázie a USA, ktoré v súčastnosti deformujú vkus a znižujú intelekt našich detí. *** ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mojich najobľúbenejších večerníčkov, kde tri svište, spolu s Dunčom a sčítaným kocúrom vychovávajú nespratných turistov. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

Trojčlenná hlodavá eko-úderka chráni Tatry pred mastňákmi. Pomocnú labu k boju s nezodpovednými tiežturistami pridá pes domáci, kocúr intelektuál a netriedená lesná zver. Vynikajúci večerníček, ktorý berie aj dnešná omladina. TANAP FIRST! ()

Reklama

Reklama