Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miliony čtenářů znají spisovatele A. A. Milneho a jeho zvířecí hrdiny ze Stokorcového lesa, ale málokdo ví, že Winnie the Pooh byl inspirován skutečnou medvědicí. Milne ji potkal v londýnské zoo v roce 1926 a tento film vypráví její skutečný příběh. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (11)

Eeve 

všetky recenzie používateľa

Naivný a miestami naozaj nepríjemne klišoidný, ale neskutočne, absolútne neskutočne sladký a milý príbeh založený na reálnej udalosti, ktorého hlavnými hrdinami sú nesmierne priateľský a roztomilý medvedík Winnie (teda vlastne medvedica:)) a miestami ešte roztomilejší M. Fassbender aka Harry Colebourn. Odporúčam každému ako príjemnú oddychovku a zaspomínanie si na sladké časy detstva:) PS: svojho psíka odteraz snáď ľúbim ešte viac :) ()

Heroine 

všetky recenzie používateľa

Mohl by to být docela poetický, ba i dojemný film. Nesmělo by se ale tolik tlačit na pilu. Je to trochu nudné, plné klišé, a pozornost je až příliš zaměřená na titulního medvěda, který ale pro diváka jen těžko může sám o sobě vyvolat nějaké emoce. Víc dramatu, míň medvěda, myslím si já. A mohlo to být dobré. ()

Reklama

vesper001 

všetky recenzie používateľa

Tak to vypadá, že zdejší tvrďáci by si raději dali koleno vrtat, než aby připustili tu strašlivou ostudu a doživotní ponížení, které by znamenalo přiznat si, že je pohled na kňourajícího chlupáče nenechal chladnými. Ach jo. Mě tedy výjimečně nechal chladnou pohled na mého oblíbence Stephena Frye (který je mimochodem tady tak obtloustlý, že připomíná oholeného medvěda) i na mého dalšího oblíbence Davida Sucheta (v roli pořádně hysterické) a ostatní postavy mi unikly úplně, protože jsem měla oči jen pro NĚJ (resp. pro ni – Winnie byla holka :). Chci taky živé medvídě! ()

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Dobre spraveny televizny film natoceny podla skutocnosti (o medvedovi, podla ktorom bol pomenovany aj Winnie the Pooh - u nas medvedik Pu). Pribehovo sa jedna o standartny "dojak", ale na prekvapenie funguje, aj kvoli dobrym hereckym vykonom znamych serialovych hercov - Gil Bellows aj David Suchet su tu skveli. Navyse hlavnu rolu si zahral vtedy este neznamy Michael Fassbender (teraz bezpochyby jeden z najvychytanejsich hercov sucasnosti) a ukazal talent, ktory v sebe ma. Uz vtedy vedel, ako sa vlozit do postavy. Takze, ako rodinny filmik na oddych odporucam, emocie zarucene. :) ()

sulimo 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se, že chvíli jsem měla obavy, že to skončí u zoofílie, ale nakonec vše dobře dopadlo a ten roztomilý medvídek zůstal nepenetrován. Jinak to samozřejmě nestálo ani za ty dvě hvězdy a vlastně na všechno (až na Michaela, samozřejmě) by mělo být zapomenuto v končinách jménem "odpad s vykřičníkem", ale protože jsem děsnej pokrytec, který Fassyho nezdravě adoruje, tak dávám ty dvě nezasloužené. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Winnie nebyl medvídek, jak uvádí český název, ale medvědice. (vesper001)
  • Winnie byla baribal, latinsky Ursus americanus. Jde o poměrně málo agresivní druh medvěda, na člověka útočí jen výjimečně. Baribalové jsou zruční a dokáží například odšroubovat víko konzervy nebo – jak je ve filmu vidět – otevírat dveře klikou. (vesper001)

Reklama

Reklama