Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co bylo dál v letech následujících po svatbě Barneyho a Robin? Život se se všemi nemazlí, ale hlavní je, aby kamarádi drželi pospolu... (TV Prima)

Recenzie (2)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mně to prostě hlava nebere. Jak může stejný tým natočit ty nejhorší i ty kvalitní díly? To mají ti scénáristé v hlavě nějaký přepínač? Třiadvacátá epizoda nebyla zase až tolik o humoru, ale v tomto případě mi to nevadilo, protože to, co jsem viděl, mi dávalo po celou dobu smysl. Tvůrci se nepustili do dalšího zoufalého vykrádání sebe sama, zapracovali a bylo to znát. / Poučení: Proč mi svatby připadají zbytečné? Tady je příklad. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvadsiata tretia epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Las Forever: Part One" (Navždy 1/2). Ted Mosby sa rozlúči so svojimi priateľmi a chce odísť bývať do Chicaga. V poslednej chvíli však stretne životnú lásku, spoznám matku svojich detí, najde svoju budúcu manželku. V priebehu rokov sa Lily a Marshallovi narodia tri deti, Ted si bude šťastne nažívať so svojou vytúženou rodinou a manželstvo Barneyho Stinsona a Robin Scherbatskej sa rozpadne. ***** ()

Reklama

Galéria (18)

Zaujímavosti (3)

  • Dvojdielnu finálovú epizódu si pozrelo 13 miliónov divákov, čo ju robí najsledovanejšou epizódou z celého seriálu. Tiež dostala najvyššie hodnotenia. (katherine.)

Reklama

Reklama