Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Prelomová stá epizóda seriálu sa vracia o šesť rokov späť, keď agent Seeley Booth a Dr. Temperance Brennanová spomínajú na prvý prípad, na ktorom spolupracovali. Mladý rebelujúci agent FBI Booth hľadá pomoc v tíme vedcov aj u pouličnej umelkyne, aby našiel dôkaz, ktorý dokáže vinu podozrivého. Dr. Brennanová, jej študent Zack Addy a Dr. Jack Hodgins sa dajú do práce a ohromia Bootha svojou schopnosťou odhaliť nové stopy, a tak podoprieť jeho teóriu o vysokopostavenom sudcovi. Prvý prípad agenta a vedkyne položí pevné základy ich budúceho úspešného partnerstva a prinesie prvé zárodky vzájomných citov a náklonnosti, ktoré sa budú prehlbovať a pretrvajú aj po rokoch... (TV Wau)

(viac)

Recenzie (4)

elizabeth_ba 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dost romantická, ale velmi zajímavá epizoda o tom, jak to celé začalo. Zatím ovšem bez závěrečného happy endu. Po dosud zhlédnutém v předchozích řadách, je to překvapení nejen pro Sweetse. Znovu se objevil Zac, a Hodggins tam vystupuje trošku jinak, než v posledních dílech. A není samozřejmě jediný... Mravní ponaučení: Někdy člověk (ba i ženská) dostane i druhou šanci. Ale pozor, dívky a dámy, ne na každou šílenou vědkyni čeká zvláštní agent Seely Booth. 😉 ()

Reklama

B.Wilde 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Super návrat na začátek, což sedí i z odkazu v prvním díle, že BB už na nějakém případu spolupracovali. Stejně tak jsme si mohli užít i začátky zbytku týmu, což bylo super. Závěr dílu hořkosladký. Bylo mi Bootha líto, ale opravdu jsem jim to věřila. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Well, anthropologically speaking, paramilitaristic organizations tend to constrain individuality. But in any group, no matter how restrictive, the free thinkers, the mavericks, the rebels with leadership qualities find a way to declare their distinctiveness." ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama