Reklama

Reklama

Kosti - Série 4

(séria)
Komédia / Krimi / Dráma / Mysteriózny / Romantický
USA, (2008–2009), 18 h 57 min (Minutáž: 43–86 min)

Tvorcovia:

Hart Hanson

Kamera:

Gordon Lonsdale

Hrajú:

Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Tamara Taylor, T.J. Thyne, John Francis Daley, Eugene Byrd, Michael Grant Terry, Ryan Cartwright (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(25)

Recenzie (4)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I think you live your life very well. You are not afraid to change your mind when conditions change. The successful organism is the organism that adapts. This is one area where we are very similar. Like me, you are not swept away by your emotions. You remain rational. You use your brain to pick someone for sex and companionship." ()

petulam

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Koukám teď postupně znovu na celý seriál, je to moje srdcovka, Kůstka s Boothem mě nepřestávají bavit :-). Jen jak se dívám na víc dílů najednou, tak mě celkem vytáčí (v česky dabované verzi), jak si některé postavy v jednom díle tykají, v dalším vykají a tak dokola. Nejvíc je to patrné u Kůstky a Hodginse. Když už tohle nepohlídá dabingový režisér, tak snad ti dabéři by si to po tolika dílech už mohli pamatovat, ne? ()

Reklama

Galéria (274)

Zaujímavosti (5)

  • Špeciálnym hosťom epizódy je hudobná skupina Mötley Crüe. (ash99)
  • V epizóde sa v cameo úlohe objavil legendárny kanadský hokejista Luc Robitaille, ktorý ukončil profesionálnu kariéru v roku 2006 ako ľavý krídelník s najväčším počtom nastieľaných gólov v histórii NHL (668). (koba)

Reklama

Reklama