Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď sa v Jeffersonovom ústave objaví ľudská čeľusť, Dr. Temperance Brennanová so svojím tímom si rýchlo uvedomia, že Gormogonský sériový vrah znovu udrel. V šokujúcom behu udalostí „odošle“ Dr. Zacka Addyho explózia v laboratóriu do nemocnice. Gormogonova strieborná kostra zmizne z podzemného trezoru a zo všetkých zamestnancov Jeffersonovho ústavu sa teraz stanú podozriví. Existuje veľmi veľká šanca, že niekto z Brennanovej vlastných ľudí môže spolupracovať so posadnutým sériovým vrahom... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Agent Seeley Booth (David Boreanaz) sa v epizóde prvýkrát objavuje vo vojenskej uniforme. Vojenské vyznamenania má však obrátené hore nohami, takže v spodnom riadku má Vojenskú pochvalnú medailu (Army Commendation Ribbon), Purpurové srdce (Purple Heart) a Bronzovú hviezdu (Bronze Star). Tieto vyznamenania by, ako najvyššie udelené, mali byť navrchu. (koba)
  • Keď Booth (David Boreanaz) sedí vo vani, číta si komiks "Green Lantern", ktorý bol o tri roky neskôr zadaptovaný do celovečerného filmu Green Lantern (2011). (BoncheR)

Reklama

Reklama