Reklama

Reklama

Volajú ma Earl

(seriál)
  • Česko Jmenuju se Earl (viac)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrajú:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(96)

Ak vyhráte stotisíc dolárov a stratíte tiket, máte zlú karmu! Ako ju napraviť? Nič nie je stratené, musíte len rýchle odčiniť všetky svoje životné hriechy, spáchané do dnešného dna. To je teória, ktorou sa riadi aj nešťastník Jason Lee ako Earl Hickey, ktorý kamsi zapatrošil vzácny výherný tiket na sumu, ktorá by ho zaručene vytrhla z biedy. Podarí sa mu udobriť s vlastným osudom tak, aby mu osvietil cestu k ukrytému tiketu ešte do uzávierky vyplácania výhier súťaže? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (760)

heyda 

všetky recenzie používateľa

Tohle je přesně seriál na 4 hvězdičky. Celkem dobrá sranda, někdy jsem se smál fakt natolik, že jsem sotva lapal po dechu. Ale po dějové linii to nemá moc co nabídnout. Každopádně pokud věříte v karmu a líbí se vám hlas Petra Rychlého, tak neváhejte a tento trochu nadprůměrný seriál si pusťte a bavte se! ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

"Myslíš, že je moje vina, že je Joy ve vězení? Snažím se spát, nemůže to počkat do rána? Včera v noci si mě vzbudil, aby ses zeptal, jestli opicím záleží na vzhledu. No jo, promiň. Myslíš, že jo? Už jsem ti říkal, že kdyby jo, tak by nosily kalhoty. A jo. Dobrou noc, Randy. Dobrou, Earle." Stále sa neviem rozhodnúť medzi nižším a vyšším hodnotením. Vadí mi to moralizovanie na konci každého dielu. Viem, že zápletka so zoznamom špatností, ktoré treba napraviť, tomu dáva priestor, ale všetkého veľa škodí a vysvetľovanie mravného hľadiska každého dobrého skutku, je fakt ako pre blbých. A našla sa aj retrospektíva, ktorá si protirečila s podobnou spomienkovou sekvenciou z inej časti, čiže chyba v seriáli. Na druhej strane, veľmi sa mi páčia rôznorodé postavičky Camdenu, ktoré tvoria uzavreté univerzum takmer na úrovni animovaných klasík typu South Parku alebo Simpsonovcov. A humor? Viď vyššie. Je to proste to pravé oddychové. ()

Reklama

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem takřka celou první sérii a vyjma nápadu s odčiňováním hříchů a několika málo vtipů, které bych ovšem spočítal na prstech jedné ruky, jsem si nevšiml ničeho, kvůli čemu bych měl dát více než tuhle jednu hvězdu. Bohužel, Earle, jsi příliš velký idiot na to, abys mi mohl být sympatický. A tvému seriálu chybí jen nahraný smích. Trapné. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Nepamatuju si vtipnejsi hranej americkej serial za poslednich par let. Zatim jsem videl komplet dve serie a diky bohu, ze vznikaj dalsi dily, potoze tohle je zkratka narez. Jason Lee snad v zivotni roli, k tomu jeho partak bratr Randy v podani Ethana Supleeho a spousta vedlejsich uchylnejch a vtipnejch postav, jako treba uchylnej Timothy Stack. Earl je takovej ten mega flakac ve stylu Lebowskiho, ale jeho postava pritom neni looser, coz je dobre a Randy jako skoro retardovanej bratr ho skvele doplnuje. Jinak kazdej dil ma nakej mega for a ty nejlepsi dily jsou mega vtipny cely a to je vetsina dilu. Navic humor pripomina Kevina Smithe a toho fakt muzu, takze se serial s nicim moc nesere, vetsinou vzdy vidime co Earl proved, kdyz byl jeste zlej a takovy uchylarny, co vyvadel, ty jen tak nevymyslite. Akorat skutecne vyjimecne se stane, ze to sem tam sklouzne k moc moralizovani, ale neni to nic strasnyho. Proste nejoriginalnejsi a nejvtipnejsi komedialni serial za hodne dlouhou dobu. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mám štyridsiatku na krku. Celý život som prežil ako povaľač, drobný zlodej a špekulant. Vyviedol som veľa vecí, ktoré zaťažili moju karmu. Svojimi výčinmi som si ju zaprasil až tak, že keď sa jedného dňa na mňa usmialo šťastie a vyhral som v lotérii sto tisíc dolárov, vzápätí ma zrazilo auto a výherný tiket sa stratil. Zmizol. Vtedy som usúdil, že je to karma. Moja nečistá karma si vybrala svoju daň. Treba ju znova očistiť. Spísal som si dlhý zoznam skutkov, ktoré musím odčiniť alebo sa za ne aspoň úprimne ospravedlniť. To zaručene pomôže. Pevne pri mne stojí môj jednoduchý, ale verný a dobrácky, brat Randy. Zato moja bývalá manželka Joy, s asistenciou svojho súčastného partnera Darnella, sa mi snaží moje rozhodnutie všemožne skomplikovať. Mám to skrátka ťažké, ale zvládnem to. Mimochodom, „Volajú ma Earl“. Earl Hickey. ***** ()

Galéria (400)

Zaujímavosti (51)

Súvisiace novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (viac)

Reklama

Reklama