Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Camdenu sa vrátila Jessy. Je to bývalá Earlova priateľka, s ktorou žil do vtedy, pokiaľ sa razom oženil s Joy. Pri vzájomnom konflikte vyrazila Joy Jessie dva predné zuby. Po šiestich rokoch sa Jessy znova objavila v meste, aby si s Joy vybavila staré účty. Stala sa z nej nekompromisná, drsná lovkyňa zločincov. Má v pláne zatknúť Joy pre nezaplatené pokuty a vyraziť jej zuby. Joy sa snaží pred ňou schovať, avšak ich konfrontácia je nevyhnutná. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (1)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2005 až 2009 bol natočený americký komediálny televízny seriál "Volajú ma Earl" (My Name Is Earl). Boli vyprodukované štyri série, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat šesť samostatných častí. V poradí dvadsiata prvá epizóda z prvej série nesie názov "The Bounty Hunter" (Lovec ľudí). Do Camdenu sa vrátila Jessy. Je to bývalá Earlova priateľka, s ktorou žil do vtedy pokiaľ sa razom oženil s Joy. Pri vzájomnom konflikte vyrazila Joy Jessie dva predné zuby. Po šiestich rokoch sa Jessy znova objavila v meste, aby si s Joy vybavila staré účty. Stala sa z nej nekompromisná, drsná lovkyňa zločincov. Má v pláne zatknúť Joy pre nezaplatené pokuty a vyraziť jej zuby. Joy sa snaží pred ňou schovať, avšak ich konfrontácia je nevyhnutná. ***** ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Podpis, který měla Joy (Jaime Pressly) na břiše, patřil skutečně Larsi Ulrichovi, bubeníkovi ze skupiny Metallica, který souhlasil, že se sám podepíše, protože je fanouškem seriálu a líbilo se mu, že Earl (Jason Lee) dost často nosí trička Metallicy.. (Rimer545)

Reklama

Reklama