Reklama

Reklama

Recenzie (13)

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Väčšinu času sa nedá povedať o čom to vlastne je. Nejaká postapo budúcnosť zdecimovaná akousi nákazou, gangy feťáckych dementov, nu metal, epileptické strihy a vizuál ako grc... A Robert Englund ako majiteľ klubu ponúkajúci zákazníkom zvrhlú show, ktorú uvidíme až ako súčasť finálovej pointy. Taký hodinový LSD výlet ktorý môže zaujať svojou stroboskopovou estetikou a neurvalou neokrôchanosťou, ale tá nepochybne zámerná neuchopiteľnosť historky s potenciálne zaujímavého sveta ma teda nebavila a pointa s tancujúcimi mŕtvolami a rodinným tajomstvom nebola žiadne terno. V tejto epizóde potešil snáď len tradične slizký Englund a nejaké tie obnažené industriálne kozy. ()

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Absolutně debilní sračka. Docela mě zaskočila účast Freddy Kruegera. Režisér Tobe Hooper a scénárista jsou absolutní kreténi, že je něco tak strašně debilního vůbec napadlo. Tenhle ubohý nesmysl nemá vážně s hororem nic společného. Absolutní chaotická nuda. ()

Reklama

filmmovier 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další, tentokrát lehce překvapivě výborná epizoda, která sice není horor, ale přesto do seriálu výborně zapadá. Dystopický, neveselý svět, nehorázně luxusní kamera i režie a výtečná atmosféra, všechno tady je a jako celek to vypadá fakt skvěle, závěrečná desetiminutovka je navíc vyložená lahůdka. Hlavní hrdinka je fakt kost a Robert Englund je i zde naprosto výtečný, ostatně jako vždy. I přes pomalejší rozjezd (skoro do půlky) si už teď troufnu říct, že Tanec mrtvých je jedna z nejlepších epizod celého seriálu. 80%. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Originální, do jisté míry, ale jinak šíleně nudný drogový trip bez hlavy, paty a děje, u kterého sice chápu, čím se snaží být, ale vůbec tak nedokáže fungovat. A rozklepaná kamera mé dojmy ničí ještě víc, až si říkám, že i ty dvě hveždy jsou málo, ale za snahu být originální a Roberta Englunda je dám, byť hodně slabé. Co tu ten Hooper vyváděl? Slabé 2* ()

moviefan4 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dosť silný priemer. Vizuálna stránka bola úžasná, temné a špinavé mesto, krajina nikoho, zničený svet, oheň a anarchia. Tieto veci milujem a boli tu úžasné ale príbeh mi robil najväčší problém. Bol nudný a zbytočne roztahaný. Ešte viac ma sklamal fakt ze to točil Hooper. Pozeralo sa na to úžasne ale po príbehu priemer a veľakrát aj nudný. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama