Reklama

Reklama

Transformers

  • USA Transformers
Trailer 4
USA, 2007, 144 min (Alternatívna 138 min)

Obsahy(1)

Vo vesmíre okolo nás zúri vojna dvoch vyspelých mimozemských civilizácii - dobrých Autobotov a zlých Decepticonov. Doposiaľ sa nám vyhýbali, ale keď títo vyspelí mechanoidi objavia na Zemi zdroj energie, ktorého ovládnutie môže jednej či druhej strane priniesť konečné víťazstvo, naša planéta sa premení na peklo! Ich inváziu ako prvý spozoruje tínedžer Sam Witwicky (Shia LaBeouf), ktorého doposiaľ trápila len škola, absencia poriadneho auta a krásna slečna menom Mikaela (Megan Fox). Teraz má však o jeden problém navyše: je to totiž práve on, kto nevedomky ukrýva kľúč k životne dôležitému energetickému zdroju, a preto má nárok na prvé miesto v zozname ohrozených druhov! Hneď za ním však na ňom figuruje zvyšok našej civilizácie... (TV Markíza)

(viac)

Galéria (207)

Súvisiace novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (viac)

Nový Sonic drtí všechny rekordy

Nový Sonic drtí všechny rekordy

11.04.2022

Kdo by to ještě před pár lety řekl, že tím prvním filmem podle videohry, který prolomí ono proslulé prokletí nepovedených, a především neúspěšných herních adaptací na stříbrném plátně, bude až Ježek… (viac)

Nový Star Trek, Tiché místo i Sonic

Nový Star Trek, Tiché místo i Sonic

16.02.2022

Studio Paramount v rámci prezentace pro investory oznámilo kupu novinek, a jelikož je toho opravdu hodně, asi se do toho rovnou pustíme. Tou největší zprávou je čtvrtý Star Trek. Nové pokračování… (viac)

Studio Paramount upouští od blockbusterů

Studio Paramount upouští od blockbusterů

12.09.2021

Studio Paramount v příštích letech čekají velké změny. Současný šéf Jim Gianopulous odchází a místo něj přijde Brian Robbins z americké kabelové stanice Nickelodeon. Nový ředitel studia pak nejenže… (viac)

Reklama

Reklama