Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorský detektív Keith Frazier (Denzel Washington) je typický drsný policajt s neoceniteľnými životnými skúsenosťami nazbieranými za dlhé roky strávené v uliciach Veľkého jablka. Plánovaný kariérny vzostup mu ale komplikujú obvinenia z nezákonného konania, ktoré sa s ním tiahnu od jeho posledného prípadu... Momentálne má však úplne iné starosti - v centre totiž práve došlo k prepadu jednej z najväčších bánk a lupiči v nej zadržiavajú desiatky rukojemníkov! Táto krízová situácia bude ale veľmi neštandardná. Protivníkom detektíva Fraziera je totiž asi najinteligentnejší zločinec, akého za svoju bohatú kariéru stretol - Dalton Russell (Clive Owen). Nuž a navyše sa musí pokúsiť prekaziť zločin, ktorý sa zdá byť dokonalý! A akoby to nestačilo, vo chvíli, keď sa vyjednávanie medzi políciou a chladnokrvným stratégom začne vyostrovať a všetkým zúčastneným začínajú tiecť nervy, vstúpi do hry vplyvná právnička Madeleine Whiteová (Jodie Foster) zastupujúca záujmy majiteľa banky Arthura Casea (Christopher Plummer), ktorý chce túto krízu evidentne využiť vo svoj prospech! Netrvá dlho a detektív Frazier si uvedomí, že karty v tejto hre na mačku a myš neboli rozdané úplne jednoznačne - a že na prvý pohľad dokonalý zločin môže byť... Ešte dokonalejší! (TV Markíza)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Záporáci pro Oldboye a pokračování 300

Záporáci pro Oldboye a pokračování 300

21.12.2011

Starořecká řežba 300: Battle of Artemisia nedávno přišla o hlavního představitele, když Joel Edgerton odmítl hrát athénského generála Themistokla, který velel řecké flotile v námořní bitvě u mysu… (viac)

Spike Lee si nedá říct

Spike Lee si nedá říct

05.02.2009

...a navzdory velmi vlažným reakcím diváků i kritiků na svůj epos Miracle at St. Anna plánuje další film z období 2. světové války. Předlohou pro něj bude faktografická knížka dopisovatele New York… (viac)

Zachraňte černého vojína

Zachraňte černého vojína

11.06.2007

Spike Lee díky svému prozatím nejkomerčnějšímu filmu Spojenec přičichl k opravdovému úspěchu a velkým penězům a klasický Hollywood ho opět láká. Adaptace románu Waltera McBrida Miracle at St. Anna… (viac)

Reklama

Reklama