Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate (Jennifer Anistonová) má 28 rokov, je slobodná a má smolu na chlapov. Tí majú síce o ňu záujem, ale z každého sa napokon vykľuje z rôznych dôvodov neznesiteľný tvor. Jediný muž, o ktorom by Kate bola ochotná uvažovať, je Sam (Kevin Bacon), kolega z reklamnej agentúry, lenže ten je zase známy sukničkár a o nejakom pevnom zväzku nechce ani počuť. Kate sa teda usilovne venuje svojej práci a zúfalo odoláva pokusom svojej matky dohodiť jej kohokoľvek, kto bude ochotný si ju vziať. Na svadbe kamarátky Susi sa Kate náhodou zoznámi s Nickom (Jay Mohr), ktorý sa živí nakrúcaním svadieb na video. Nakoniec sa spoločne dajú vyfotiť, a vôbec netušia, čo všetko fotografia spôsobí. Vďaka produkčnej Darcy hneď na druhý deň koluje fotka po agentúre, čo zapríčiní hromadu otázok a zdá sa, že Sam dokonca žiarli... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (70)

Oxytocin 

všetky recenzie používateľa

V práci jsem také již zažil zde zmiňovaný názor, že spolehlivější, věrnější ... jsou zaměstnanci s hypotékou či závazky v podobě rodiny. Aniston potřebuje nějakou formu závazku k vysněné pracovní pozici, tak si vymyslí zásnuby. Originalitu bych nekritizoval. Důležitější je omáčka a příběh, kterým je to podáno. Komediální (=úsměvné) jsou z mého pohledu pouze dvě scénky (např. jak žena vystříkne Nickovi vodu do obličeje - "kdyby jste podváděl ženu 10 let po svatbě, ale ještě za svobodna?") Jedná se o podprůměrný film, který postrádá romantického ducha. Zklamání navzdory obsazení. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Podľa môjho názoru nijak zvlášť dojemná ani pôsobivá romantická komédia, kde je síce Jennifer Aniston celkom príjemnou 28.ročnou ozdobou, ale v ktorej to bohužiaľ neiskrí, ani sa tam nedeje nič, čo by človeka nútilo pozrieť sa na to niekedy znova. Inak milá príjemná romantická snímka, kde sa pozrieme na istý milostný trojuholník hlavných postáv. Je tiež trochu ukážkou toho, ako sa zaobchádza so ženami (a nielen ženami) v podobných situáciách. Ak presne nesedí v tabuľkách, tak si musí pomôcť podvodom, alebo sa správať presne podľa tabuliek - inak má smolu. A takto hrdinka zvolila menší podvod a vznikla láska. Milý a príjemný príbeh, ale ničím nevybočuje z priemeru. ()

Reklama

Paity 

všetky recenzie používateľa

Typická americká ptákovina, kterou Jennifer Aniston vzala nejspíše proto, aby se vymanila ze škatulky "té co hrála v Přátelích". Opět prostředí reklamní agentury (snad nejprofláklejší filmové prostředí Hollywoodu) a naprosto stupidní příběh o tom, jak ambiciózní holka něco předstírá, aby jim, co by opomíjenou povýšili. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

napokon láska vyhrá, aj ten zlý je nakoniec dobrý, aj firma sa zachová čestne a spravodlivo, pravda vyjde najavo a aj nevesta so ženíchom zatlieskajú s úsmevom na tvári, hoci nejaká cudzia ženská skazila ich svadbu . . . JA CHCEM ŽIŤ V AMERIKE !!! (ale treba uznať, že jennifer je kosť a videl som už aj stupídnejšie romantické "komédie") ()

AndreyCSFD 

všetky recenzie používateľa

Tuctový snímek, který neurazí, nenadchne ani nedojme. Dvakrát se možná uchechtnete, ale většinu filmu budete kroutit hlavou nad demencí scénáře. Největší slabinou je ovšem casting, protože ke krásné Jenny vybrat slizáka Bacona a natuplého Mohra může jen slepec nebo nějaká Jenina ,,kamarádka" (kdo ví, co tehdy dělala Angelina Jolie). Mezi ústřední dvojkou (trojkou) to vůbec nejiskří, celý film se náramně vleče a ač se Jenny velmi snaží, tuhle bezduchou blbinku neutáhne, to by ale nezvládla ani Meryl Streep. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (1)

  • Jennifer Aniston si v roli svého protějšku (Jay Mohr) představovala někoho jiného a proto to herci dávala hodně najevo. Jay později natáčení označil za svou nejhorší filmovou zkušenost. Herečka prý totiž neustále nahlas před celým štábem kritizovala jeho profesionální výkony. [Zdroj: prozeny.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama