Reklama

Reklama

Pán času - Série 7 (2012) (séria)


Dinosauři na vesmírné lodi (S07E02)

(epizóda)
  • Veľká Británia Dinosaurs on a Spaceship

Obsahy(1)

Doktor se zcela nečekaně zjeví u Pondů doma zrovna ve chvíli, kdy tam přišel Roryho tatínek Brian opravit světlo a bez dlouhého vyptávání se s nimi přenese na palubu bezejmenné vesmírné lodi, která se nezadržitelně blíží k Zemi a má být bez milosti sestřelena raketami. Společnost jim dělají ještě egyptská královna Nefertiti a neohrožený lovec z afrických plání John Riddell. Zdánlivě opuštěná loď převáží náklad dinosaurů, to však není jediné překvapení, které na naše cestovatele čeká. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (4)

Dan9K 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celý seriál jsem netrpělivě čekal, kdy v něm budou dinosauři, ale tak nějak jsem předpokládal, že to bude spíš výlet do minulosti. Pro mě mimořádně vtipný díl, ale taky trochu nelogický a překomplikovaný a Nefertiti je pouze scenáristickou berličkou. Je tady několik věcí dohromady, z nichž každá by mě samotná zajímala víc, než když je to všechno dohromady (doba Achnatona, doba dinosaurů, pokračování Silurianského příběhu). Ale potěšila pírka u raptorů a celkově efekty lepší, než by člověk od seriálu čekal. ()

Reklama

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dinosaury, a to všeho druhu, čo viac treba dodať? S týmito majestátnymi jaštermi sa stretáva iba zriedkavo vo filmovej tvorbe a v seriálovej už takmer vôbec. A o to viacej ma nadchol tento diel Doctora Who, ktorý nám ukázal tieto praveké tvory v plnej ich kráse. Pravdupovediac, na tento okamžik som už tešil naozaj veľmi dlho a sledovať takého rozhnevaného Ankylosaura s jeho kosteným kyjakom, pomocou ktorého udieral do všetkého navôkol, alebo driemajúceho Tyranosaura Rexa, s ktorým bolo o napätie postarané, bolo teda niečo. Taktiež hravý Triceratops pobavil a zajazdiť si na ňom, to mohlo snáď napadnúť iba nášho pojašeného Doctara. Lov na Velociraptorov, či strmhlavý útok Pterodaktylov, boli jednoducho strhujúce. Amy so zbraňou v ruke bola badass a Doctor bol boží. Nezabudnuteľný zážitok! ()

Galéria (32)

Reklama

Reklama