Reklama

Reklama

Pán času - Série 6 (2011) (séria)


Nemožný astronaut (S06E01)

(epizóda)
  • Veľká Británia The Impossible Astronaut

Obsahy(1)

Amy s Rorym obdrží tajemnou obálku s číslem 3. Dojedou do pustiny kdesi v Utahu. Tam na ně čeká Doctor, který pro ně uspořádal překvapení. Na sraz dorazí i River, která obdržela obálku s číslem 2. Staví se na piknik k jezeru. Tehdy to začne: Amy uvidí v dálce neznámou bytost, z jezera vystoupí astronaut, Doctor se k němu přiblíží a astronaut ho zastřelí... Amy, Rory a River začnou pátrat po majiteli obálky číslo 1. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začne nám to dosť slušným westernovým vibeom, dokonca si Doctor poriadil kovbojský klobúk Stetson, ktorý je ako inak cool. Doctor po svojich bláznivých dobrodružstvách si zvolal celú partu k sebe, ktorú nato šokoval svojou náhlou smrťou. Toto bol vážne silný a bolestivý moment a Amy to znášala veľmi ťažko, takmer sa z toho psychicky a emocionálne zložila. Každopádne, v tu samú chvíľu začne v nás čosi dýchať a klásť si otázky. Rástol vo mne záujem vedieť totožnosť záhadného kozmonauta, avšak to, že Doctor dôveroval najviac sebe bolo snáď očividné. Takže netrvalo príliš dlho než sa Doctor zase objavil v plnej jeho paráde. Matt Smith pri stvárnení Doctora zas a znova exceloval. A tá scéna, kedy sa Doctor promenádoval v Bielom Dome, bola nesmierne podarená. Aj za Marka Shepparda som veru rád. ()

Rebelka_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hlášky: Amy: "Od kdy piješ víno?" Doktor: "Je mi 1103 let, někdy už jsem ho pít musel. Fuj, to je hnus, myslel jsem, že bude chutnat jako žvejky." Amy: "1103? Když jsme tě viděli naposledy, bylo ti 908." Doktor: "A ty jsi trochu přibrala a taky jsem tě na to neupozornil." - 100% ()

Reklama

Galéria (46)

Zaujímavosti (4)

Reklama

Reklama