Reklama

Reklama

Pán času - Série 7 (2012) (séria)


Noční můra ve stříbrné (S07E13)

(epizóda)
  • Veľká Británia Nightmare in Silver

Obsahy(1)

Doctor, Clara, Angie a Artie (děti, které Clara má hlídat) vyrazí do vesmírného zábavního parku. Smutnou zprávou je fakt, že park je dnes zchátralý a zavřený. Překvapí je i vojenská jednotka, která hledá ztraceného císaře. Na planetě se k tomu objeví i kyberčlověk, který unese Angie. Doctor se ji vydá zachránit. Bohužel se k němu dostane technologie kyberlidí, která pomalu sžírá Doctorův mozek. (Varan)

(viac)

Recenzie (3)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Matt Smith to riadne potiahol, stvárnenie dvoch rozdielnych osobností sa mu podarilo bravúrne. Matt si tie schizofrenické stavy dával neskutočne, sledovať psychické rozpoloženie Doctorovej geniálnej mysle bolo veľmi pôsobivé. Zvádzať vnútorný boj sa Doctorovi z dlhého hľadiska neoplatilo a preto so svojim cyber-náprotivkom uviazli na statuse quo. Zvádzať súboj dvoch myslí sa zdalo ako patová situácia a jediné riešenie z nej sa zdali byť práve šachy. Šachová partia to bola na šachové pomery dosť vzrušujúca, obidvaja oponenti museli naplno zapojiť mozgové závity. Taktiež sa mi páčilo, ako sa šachové pojmy a najmä stratégia prenášali do aktuálneho diania. Avšak mínusom boli určite tie otravné až neznesiteľné decká, ktoré sa skrátka nedali počúvať a vystáť. Clara bola opäť skvelá! ()

Reklama

Dan9K 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ne, prostě dobrý díl se Cybermeny pro mě prostě asi neexistuje. Tenhle je možná o něco hravější, ale první půlka je totální nuda, druhá už je o něco zajímavější, ale i otravná (furt ten upgrade a osobnostní boj doktora, který pro mě tolik nefungoval). Nejlepší je samozřejmě hostovačka "hvězdného" Warwicka Davise. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama