Reklama

Reklama

Pán času - Série 6 (2011) (séria)


Noční můry (S06E09)

(epizóda)
  • Veľká Británia Night Terrors

Obsahy(1)

Ať se bojíte čehokoliv, Doctor je tu pro vás. Příšery schovávající se ve skříni? Žádný problém... dokud nezjistíte, že se ve stínech opravdu něco skrývá. (Varan)

Recenzie (3)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dosť strašidelná epizóda! A dokonca v niektorých aspektoch aj velice nápaditý počin, ktorý nám napríklad priniesol zaujímavý koncept úteku pred strachom v podobe metaforického spravovania skrine a domčeka pre bábiky. Práveže tej domček pre bábiky najlepšie vystihol horrorové propriety a atribúty. Scény boli tmavé a minimalistický osvetlené, čo len pridávalo na hrôzostrašnej atmosfére. Samotné bábiky tiež nejednému dokážu nahnať strach a ako hlavné príšery v tejto epizóde poslúžili veľmi dobre. Končí nám to naozaj krásne, hrôza, des a šero pominuli a boli zahnané do kúta. Ale neviem ako vy, ale mne to vydesené decko prišlo strašne otravné. Chápem, že bolo zámerom, aby ten chlapček trpel fóbiou zo všetkého, ale nemôžem si jednoducho pomôcť, mňa jeho preafektované správanie iritovalo. ()

Reklama

kritkMd 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skvělá episoda. Doktor vyslyší volání o pomoc od malého klučiny co se bojí skříně. Super je tady práce s prostorem a s časem, jelikož se to odehrává na né moc hezkém sídlišti a v ošklivé noci. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama