Reklama

Reklama

Pán času - Série 3 (2007) (séria)


Poslední z pánů času (S03E13)

(epizóda)
  • Veľká Británia Last of the Time Lords

Obsahy(1)

Už je to rok, co Vládce ovládnul Zemi. Vězní Doctora, Jacka a příbuzné Marthy. Martha, jakožto poslední naděje lidstva, pokračuje v plánu porazit Vládce. Jezdí po celém světě, kde jsou ukryté chemikálie, které zabijí Vládce. Chybí ji poslední, která je jak jinak v Londýně. Někteří členové odporu to ovšem hrají na obě strany a neváhají prozradit stoupencům Vládce, kde se Martha nachází... (Varan)

(viac)

Recenzie (4)

Dan9K 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Díl sám o sobě mi byl velmi nesympatický, ale všechno to obrací na pozitivní notu samotný závěr s Capt. Harknessem, který považuji za největší čeloplesk, co jsem v tomto seriálu kdy viděl. Zůstal jsem pět minut sedět s otevřenou pusou a už se nemohl dočkat dalšího sledování Torchwoodu. Škoda, ale vlastně možná i dobře, že Russel T. Davies se rozhodl tuto pointu již nikdy více rozebírat, ba ani zmiňovat. Zrodila se legenda, Jack Harkness :-) ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spraviť záporaka zo psychopatického a sociopatického Time Lorda bol brilantný nápad. Saxon neprestáva baviť a jeho extravagantnosť bola velice podarená. Na Zemi sa zatiaľ budoval odboj, ktorý bol koncentrovaný okolo Marthy. Ona snáď precestoval celý svet skrz na skrz, aby mohla šíriť príbehy o legende zvanej Doctor. Bolo vskutku pôsobivé, ako jedna myšlienka dokázala takto otriasť celým svetom. Marthe sa úspešne podarilo zburcovať davy a zjednotiť ich pod spoločnou myšlienkou na Doctora, čo bol neskutočne epický zážitok. A tomu všetkému predchádzala naozaj úchvatná reč od Marthy, ktorá ma vážne dostala. Žiaľ, končí nám to dosť smutne, keďže v Doctorovom náručí umiera Saxon, čím sa z Doctora stáva opäť posledný Time Lord. A rozlúčka s úžasnou spoločníčkou Marthou bola takisto veľmi dojemná. ()

Reklama

Galéria (9)

Reklama

Reklama