Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Študentka na vysokej škole Olivia Martinová má v živote iba málo povinností, a takmer žiadnu zodpovednosť. Sem tam je so svojou mamou a veľmi málo času trávi s otcom a jeho novou rodinou, i keď sa ešte navzájom neodcudzili. Odmieta jeho rozvod s mamou a nemá rada jeho manželku a ich dcéru Celiu. Lenže jej otec zahynie spolu so svojou ženou pri autonehode. Olivia odmieta prevziať zodpovednosť za Celiu, ale právnik jej otca ju presvedčí, aby sa jej ujala. Olivia sa stane matkou - odteraz sa sa musí starať o sedemročné dievčatko. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

Honzulik 

všetky recenzie používateľa

Ahoj ségro, sbohem živote! (Hello Sister, Goodbye Life) - Tak na tento film jsem se díval s ohleduplností k partnerce...Pojednává o jednadvacetileté Olivii, která studuje na vysoké škole a má velmi blízký vztah se svou poněkud potrhlou matkou Barbarou. Horší už je to s otcem, který se znovu oženil a má sedmiletou dceru Celii. Jednoho dne se Olivie dozvídá, že otec i s manželkou zahynuli při automobilové havárii a v závěti ji určili opatrovnicí nevlastní sestry. Přichází to nevhod ze všech možných důvodů....Nějak jsem to vydržel až do konce a nebylo to zas tak zlé! Dávám 3*. ()

ivishka odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento film byl pro mě obrovským utrpením. Už jen ten vysílací čas ve kterém to má "milovaná" novička pustila... Když pominu příšerný dabing zbyde mi jakási podivná melancholicky a melodramaticky laděná hloupost tvářící se jako poučka psaná tučným textem: RODINA NA PRVNÍM MÍSTĚ! Pokud se nešťastnou náhodou stalo, že někdo koho by tato poučka mohla ovlivnit koukal zrovna na televizi, tak má nyní zjevně trauma na celý život. Převzít zodpovědnost za sestru je podle mě mnohem menší drámo, než vést stát a přesto se to v tomto snímku tolik dramatizuje (nejen děsivě podivnou hudbou) jakoby snad šlo o život. Předvídatelný a uplakaný konec a mě na konci opět v zrcadle zamával mnou stále častěji užívaný výraz s pracovním názvem WTF?! ()

Reklama

Scalpelexis 

všetky recenzie používateľa

Krásná Lacey Chabert, ale tam pozitiva končí a jsme svědky velmi omílaných klišé o důležitosti priorit v našem životě a kdy se jak rozhodnout. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama