Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V parku nájdu mladého bezdomovca, bývalého narkomana, ktorého telo je posiate jazvami, spáleninami, ranami a jeho celkový zdravotný stav sa neustále zhoršuje. Pacient nechce spolupracovať. Lekári si musia overiť jeho identitu a pátrajú po jeho osobných údajoch a rodinnom zázemí. Ich vzťahy sa postupne zlepšujú až do chvíle, keď sa o pacientovi dozvedia krutú pravdu. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takový ten případ, kdy mají doktoři vyloženě dobrý pocit z odvedené práce a vyléčení pacienta. Zvláště když s jeho diagnózou souvisely i jeho stravovací návyky. Jinak, ač je Houseovo manželství motivováno oboustranně z jiných než obvyklých důvodů, je třeba říci, že snoubenka mu byla ve všech scénách oporou. ()

Reklama

Galéria (6)

Zaujímavosti (7)

  • Po požiadaní Cuddyovej (Lisa Edelstein), aby urobila niečo nezákonné, House (Hugh Laurie) začne opúšťať svoju kanceláriu a hovorí k Dominike (Karolina Wydra): "Sever, slečna Teschmacher!" Slečna Teschmacher bola asistentkou Lexa Luthora vo filme Superman (1978). House v podstate naráža na záporného génia Lexa Luthora s Dominikou ako jeho asistentkou. (Pat.Ko)
  • House (Hugh Laurie) hovorí, že cerebelárna ataxia je príznakom Parkinsonovej choroby. Čo vôbec to nie je pravda. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama