Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alice, autorka populárnych detských detektívok, trpí nevysvetliteľnými záchvatmi, ktoré ju dovedú až k pokusu o samovraždu. Tím doktora Housea sa snaží zbaviť ju zdravotných a psychických problémov, aj keď spisovateľka nechce spolupracovať a odmieta akúkoľvek liečbu. Doktor House jej nedokáže stanoviť diagnózu a je presvedčený, že kľúčom k odhaleniu jej skutočného zdravotného stavu je jej posledný nedokončený román. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

House jeví neobvyklý zájem o pacientku. Důvodem kupodivu není vliv doktorky Cuddyové či snaha ukázat před ní lidskou tvář, nýbrž jeho záliba v knihách pro pubertální dívky, jejichž autorkou je právě ona pacientka. Motivace je tedy zcela upřímná, byť hlavním zájmem na uzdravení není ani tak osud pacientky, jako nedokončený osud hrdiny jejích knížek. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (3)

  • House (Hugh Laurie) nazýva Alice Tanner "špinavý vtáčik," čo je odkaz na film Misery nechce zomrieť (1990), v ktorom vystupuje spisovateľ (James Caan), ktorý je zranený a ošetrovaný po dokončení populárnej série kníh. V tomto filme ho jeho opatrovateľka volala rovnakou prezývkou. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama