Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House s Cuddyovou sa vzájomne zblížili a snažia sa spolu vychádzať aj v zamestnaní. House sa naoko tvári, že mu Cuddyovej dozor nevadí, ich problém však naplno vyvrcholí pri liečení štrnásťročného dievčaťa, ktorému zlyhávajú pľúca. Situácia je o to ťažšia, že jej brat je nevyliečiteľne chorý a zostáva mu už len krátky čas života. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Kanee 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

´´Měla bych se obléct, chůvu mám jen do devíti.´´ ´´A já ji šoupnul 40 babek aby zůstala do desíti.´´ nebo ´´Když k sobě budeme bolestivě upřímní, třeba budeme mít zase kliku.´´ ´´Máš velkej zadek.´´ ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • Podľa Roberta Seana Leonarda (Wilson), keď sa ho novinár spýtal na plagáty, ktoré má vo svojej kancelárii povedal, že ak by mal voľbu zmeniť niečo, zvolil by film Obyčajní ľudia (1980), pretože keby vstúpil do kancelárie onkológa a videl by ho, cítil by sa dobre. Zároveň je to Leonardov obľúbený film. (Pat.Ko)
  • V čase natáčania herec Murray Gershenz, ktorý hral 102-ročného muža, v skutočnosti mal 88 rokov a herec Allan Rich, ktorý hral jeho syna, mal 84 rokov. (Pat.Ko)
  • Keď House (Hugh Laurie) vyšetruje 102-ročného muža (Murray Gershenz), starý muž má na sebe bundu. Záber sa na krátku sekundu zameria na Housea a potom späť na starého muža, ktorý je už nemá na sebe žiadnu bundu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama