Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House a Cuddyová len nedávno priznali, že k sebe niečo cítia, a snažia sa udržať svoj vzťah. Medzitým ochorie neurochirurg a nemocnica Princeton Plainsoboro môže prísť o akreditáciu centra traumatológie. Lekársky tím sa snaží svojho kolegu uzdraviť, aby sa mohol vrátiť do práce, ale zisťuje, že za jeho chorobou sa skrýva niečo iné, než čakal, a tak sa obráti na Housea. Ale House je nedostihnuteľný a necháva kolegov osamotených a bezmocných. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

kwoky 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Ahoj, tady Gregory House. Nemůžu přijmout váš hovor, nechte mi vzkaz. Jestli je to Wilson, je mi dobře. Nevraždím se, neberu drogy, dobře zvládám ztrátu své poslední pacientky, takže si jdi po svejch a nestarej se. Píííííp." :) ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • Keď Cuddyová (Lisa Edelstein) čistí Houseovi (Hugh Laurie) ranu na ramene, rana sa nachádza pod kľúčnou kosťou. Neskôr však, je obväz nad kľúčnou kosťou. (Pat.Ko)
  • House (Hugh Laurie) sa pokúša otvoriť fľašu pomocou meča amerického dôstojníka námornej pechoty, Mameluke, pravdepodobne je to rodinné dedičstvo jeho otca. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama