Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pornoherec Hank skolabuje pri nakrúcaní. Odvezú ho do nemocnice Princeton-Plainboro, kde práve vrcholí personálna kríza. Cameronová chce, aby s Chaseom odišli z Houseovho tímu a začali nový život. Ich výpoveď obnoví v Houseovi nostalgiu po bývalom tíme, a rozhodne sa, že ho obnoví vo štvorčlennej verzii. Aby to dosiahol, rozohrá riskantnú hru s Hankovou diagnózou, ktorú urobí natoľko zaujímavou a vzrušujúcou, že sa všetci kandidáti - s výnimkou Cameronovej - uchádzajú o prácu v jeho tíme. Cameronová rovnako ako Wilson vyčíta Houseovi, že kvôli svojim intrigám ohrozil pacientov život. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Petr.Kocfeld 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tato epizoda není špatná.Dr.House zde řeší případ "Fotofobika",který je tak zvaně "světloplachý",nebot jej oslní při jeho práci světlo a udělá se mu z toho špatně.Onen "fotofobik"spolupracuje s ještě jedním chlápkem,,který je jeho kolega a který mu zavolá rychlou pomoc.Dr.House je zde zpátky v pozici šéfa týmu. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (5)

  • Na konci sa House (Hugh Laurie) pýta, že kde môže nájsť reklamný banner „misia splnená“. Pravdepodobne ide o odkaz na prejav Georgea W. Busha z 1. mája 2003, počas ktorého bol za ním vyvesený reklamný banner „Misia splnená“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama