Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do nemocnice dovezú zraneného policajta, ​​ktorý sa pri stíhaní páchateľa zrútil zo strechy. 40-ročný Donny tvrdí, že aj tak čoskoro zomrie, pretože v jeho veku umreli už tri generácie jeho predkov. Dokonca sa kvôli tomu ani neoženil a nezaložil rodinu. Ukáže sa však, že jeho bývalá priateľka bola pred desiatimi rokmi tehotná a dieťa si nechala. Donny má teda desaťročného syna Michaela a je ochotný podstúpiť čokoľvek, aby aspoň jeho uchránil pred osudom mužov svojho rodu. House si vymyslí diagnózu i liečbu a pacienta pošle domov. O štyri hodiny je Donny mŕtvy. Smrť však bola len zdanlivá a pri pitve čaká lekára ďalší šok - pacient ožije... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (1)

Galéria (3)

Zaujímavosti (6)

  • Keď je Chase (Jesse Spencer) hore a chystá sa podať správu o Donnyinej (Jon Seda) smrti, Cameronová (Jennifer Morrison) povie Chaseovi, že sú 4 hodiny ráno, ale keď sa pozrieme na okná, je zrejmé, že je oveľa neskôr. (Pat.Ko)
  • Scéna, keď je Chase (Jesse Spencer) v kostole, je nepresná. Podľa kánonického práva Katolíckej cirkvi je kňazovi zakázané udeliť rozhrešenie pokým dotyčný sa sám neudá na úradoch. Toto platí aj v prípade, keby kňazovi nejakým spôsobom hrozila smrť. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama