Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Baletka skolabuje na skúške a nemôže dýchať. Ako prvý je v podozrení zápal pľúc, na ktorý House nasadí antibiotiká skôr, než sa nejakým testom infekcia potvrdí. U pacientky sa objaví vzácny vedľajší účinok antibiotík - začne jej odpadávať koža. Je možné, že ide o rakovinu pečene, tá sa ale nepreukáže a dôjde k srdcovej príhode. Nie je možné vykonať rezonanciu, pretože jej srdce bije nepravidelne. Tím ho elektrickým šokom na tri minúty zastaví. Vďaka tieňu, ktorý na poslednú chvíľu zazreli, dôjde Houseovi, že má kvapavku zapuzdrenú v abscese. Pre operáciu je nutné nadopovať pacientku dopamínom, ktorý ale spôsobí uzatvorenie ciev v prstoch na rukách a na nohách. House musí byť veľmi opatrný pri výbere lekárskych postupov na zistenie jej diagnózy, aby pritom pacientku nechtiac nezabil. House sa snaží prísť na to, čo spôsobuje jeho halucinácie a navyše si sám sebou nie je príliš istý. Dokonca požiada Wilsona, aby dohliadal na to, či jeho postupy nie sú pre pacientku príliš nebezpečné, pretože má strach, aby sa ju nevedome nepokúsil zabiť rovnako tak ako Chasea na jeho rozlúčke so slobodou. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Galéria (4)

Zaujímavosti (9)

  • Jedna z mála epizód, ktorá získala vo Veľkej Británii hodnotenie 18, čo zodpovedá hodnoteniu R/TV-MA, pre zobrazenie spôsobu samovraždy. (Pat.Ko)
  • Keď je srdce tanečnice zastavené defibrilátorom, defibrilačné elektródy sa umiestnia na nevodivý obväz. Jej telom by neprešiel žiadny prúd a jej srdce by sa nezastavilo, ako je v tejto scéne znázornené. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama