Reklama

Reklama

Lži a podvod

(TV film)
  • Slovensko Zrada a lži (viac)

Obsahy(1)

Jean Brooks je šokovaná, keď sa dozvie o smrti svojho manžela. Ak vášho manžela nájdu mŕtveho v aute na nábreží, pravdepodobne by vám to nebolo jedno. Čo je však pre Jean horšie, v skutočnosti je zo smrti svojho manžela šokovaná oveľa viac. Nie však preto, že zomrel. Jean si totiž myslela, že jej manžel je mŕtvy už šesť rokov. Je mnoho okolností, prečo sa udalosti odohrali práve takto a je na Jean, aby ich odhalila... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (12)

tron 

všetky recenzie používateľa

No tak si to predstavte. Päť rokov ste vdovou a zrazu vám do bytu vstúpi chlapík z kriminálky. „Našli sme mŕtveho muža. Zomrel dnes ráno. Všetko napovedá tomu, že sa jedná o vášho manžela.“ BUM! Čo teraz? Došlo k omylu? Alebo, ešte horšie, žili ste celé roky v klamstve? Hitchcock a jemu podobní by mali radosť. Určite by ale o tom nenakrútili takýto "štandardný" produkt televíznej pásovej tvorby. Možno keby súkromné očko hral starší herec a hrdinku veštkyňa z prológu... ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Možná bych měl být rozezlen, tahle kanadská hříčka mi totiž ukradla scénář, kterým jsem coby prvotinou chtěl nastartovat hvězdnou kariéru. Jenže to mi bylo osm... Takže všechno v pořádku, napíšu si scénář nový. A postavu soukromého detektiva nechám alespoň zaskórovat, aby v příběhu vůbec k něčemu byla. ()

carl.oesch 

všetky recenzie používateľa

Maedchen je skvělá, člověka napadne, kdy a kde se to dělí a rozhoduje na tu první a druhou ligu, pro mně je třeba tato herečka zajímavější třeba než Sharon Stone. Ale asi nebyla v pravou chvíli na pravém místě a tak hraje většinou ve filmech 2. kategorie - s vyjímkou jedné z cca 20 "hlavních rolí" v Twin Peaks.....Jenže tenhle film snad ani druhá kategorie není, nesmyslně vyšpekulovaný scénář, nepravděpodobné dějové zvraty, lehce předvídatelné sblížení hlavní hrdinky se soukromým očkem a nástin rádobykritického odsouzení hyenizmu lékařsko-farmaceutickém byznysu, to si nezaslouží ani ty dvě hvězdy. Nějak mně napadá, že Kanaďani ty filmy moc neuměj, v životě jsme neviděl jediný film, který by mně zaujal, nepočítám-li ovšem Bezva fintu, která se sice v Kanadě odhrává, má kanadskou kooprodukci - ale je to Belmondovka jako vyšitá. Takže jedna za Maedchen a víc ani ťuk. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama