Reklama

Reklama

Bociany

  • Česko Čapí dobrodružství (viac)
Trailer 2

Bociany nosia deti... alebo aspoň nosievali. Teraz doručujú balíčky celosvetového obchodného internetového giganta. Najlepší doručovateľ spoločnosti, bocian Junior, má byť čoskoro povýšený. Omylom však aktivuje stroj na výrobu detí, ktorý bez akejkoľvek autorizácie vytvorí rozkošné dievčatko. Junior a jeho kamarátka Tulip, jediný človek na Bocianej hore sa zúfalo snažia doručiť svoje prvé dieťa skôr, ako sa o aktivácii stroja dozvie šéf. Čaká ich divoká a objavná cesta, ktorá by mohla pomôcť k úplnosti nejednej rodine a vrátiť bocianom na celom svete ich pôvodné poslanie... (Continental film)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (180)

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Naprosto pohodová záležitost. Začátek mi přišel až moc přitažený za vlasy, kdy se každá postava snažila být co nejvíc cool. To naštěstí brzo opadlo a i když je to celé plné skřeků, skoků a pitvoření, přebije to povedená akce, slušná animace a veselý příběh. Moc se mi líbí otevření tohoto tématu, už málem umřelo :). Za celek spokojený. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Čekala jsem daleko lepší a promyšlenější pohádku, ale bohužel příběh není dost poutavý a originální, aby mě zabavil po celou dobu filmu. Dějová linka vůbec negraduje, nic zásadního se tam neděje a kromě pár roztomilých chvilek a malinko vtipných okamžiků, tam není nic, co by vyloženě stálo za podívanou. ()

Reklama

figliar 

všetky recenzie používateľa

Bociany nie sú jedným z najoriginálnejších animákov, ale rozhodne sú v tomto roku jedným z najlepších. Príjemná rodiná pointa, pekná animácia a veľa gagov pre deti aj dospelých. Vlčia smečka rozhodne najlepšia parta za posledné roky. A nejedná sa ani o žiadnu muzikálovými pesničkami preplnenú rozprávku, ale po dlhej dobe kvalitne soundtrackovo podloženú zábavu. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Nie je to zlé, príbeh je celkom zaujímavý, takže vyložene nenudí a postavy tiež vedia ponúknuť miestami slušnú zábavu. Akurát len, že tých zábavnejších momentov by mohlo byť viac. Sem tam sa človek pobaví, obzvlášť pri scénach s vlkmi, ktoré sa vydarili asi najviac, ale nič viac Bociany neprinesú. Slovenský dabing ako inak super. 70% - 3* ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Stoller po pár velmi dobrých komediích i pár půserech zkusil animák a ono to vyšlo.Storks sice nejsou nijak úplně převratní,ale dějová klišátka jsou vyrovnávána spoustou vtípků a gagů,které jsou většinou velmi vtipné.Nechybí navíc nápaditost a velmi slušný spád.Překvapení z ničeho a spravení chuti po infantilních a otravných Trolech...70% ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama