Reklama

Reklama

ZOOM: Akadémia pre superhrdinov

  • Česko Zoom: Akademie pro superhrdiny (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pripútajte sa a pripravte sa na jazdu, ktorá je ako z iného sveta! Zemi hrozí bezprostredná skaza a náš vysilený, nezamestnaný a stroskotaný bývalý superhrdina je znovu povolaný do akcie, aby katastrofe zabránil. Má to však menší háčik. Jack Shepard alias “Kapitán Zoom”(Tim Allen) prišiel o všetky svoje úžasné schopnosti. A tak je na generálovi Larrabym (Rip Torn) a doktorovi Grantovi (Chevy Chase), aby ho prehovoril ešte k jednej, už poslednej misii: vytrénovať nezbednú partiu detí, ktoré sú obdarené ohromnou silou. Keď sa s pomocou bystrej Marshy Holloway (Courteney Cox) deti naučia spolupracovať ako tím a spoja svoje sily dohromady, môžu sa pustiť do rovného súboja s desivou hrozbou, ktorá je odhodlaná urobiť všetkým zo života peklo... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (113)

Georgeo2 

všetky recenzie používateľa

Pokial ste uplny komiksovy maniak, tak na prvych miestach musia byt filmy ako X-meni, Spider-man, Superman a pod...No este raz, pokial ste uplny komiksovy maniak, tak sa vam pacia aj filmy ako My super ex-girlfriend tak aj Skola superhrdinov a tak aj Zoom...Kaslat na velmi zle vykony Tima ci Chevyho(na ktoreho som sa po rokoch doslova tesil), kaslat aj na totalne stupidne sceny ci scenar.... Pokial si uvedomite ze tento film je hlavne pre deti - 50% ako vysitych! ()

Grimaldi 

všetky recenzie používateľa

Nestává se že by mě film o superhrdinech nezaujal,leč stalo se.Tento snímek nám dokazuje že takovéto filmy musí mít jasně daný cíl,protože tady žádný není.Máme tu komediální herce,kteří už ale v současnosti nejsou vtipní.Dětské hvězdy stoji za….snad jen Kate Maru zmíním a to jenom kvůli budoucímu angažmá v House of Cards.Triková stránka je žalostná,bitvy trapné.Čeho je mi líto jsou dospělí účastníci kteří se tomu propůjčili,ukazuje to jejich kariérní úpadek v tomto století. ()

Reklama

nash. 

všetky recenzie používateľa

Jak to dopadne, když si superhrdina zaletí létajícím talířem pro hamburger a zmrzlinu? A jakou neobvyklou schopnost má chlapec, který si říká „Jupiter, plynný obr“? Nejen o tom je pohodová parodie, která si v přátelském duchu utahuje ze všemožných klišé superhrdinských comicsů a to v překvapivě husté palbě často velmi jemných a zasvěcených vtípků a narážek. Pobaví Tim Allen jako otrávený a notně sarkastický bývalý superhrdina trousící suché ironické hlášky i poněkud nesourodý tým superhrdinů k němuž mimo jiné patří dvanáctiletý tlouštík nafukující libovolnou část těla nebo šestiletá supersilačka převlékající se za princezny a baletky. „Nabijte druhou síť a připravte k odpalu.“ – „To je výborný nápad pane. Kéž bychom tu druhou síť měli.“ ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabučké, videl som to už pár krát a dnes som si to zopákol s malou dcérkou, lebo som si dal takú malú sériu Sky High, Zoom, Thunderbirds a We Can Be Heroes. Nezvolil som správny postup a vedel som to dopredu, len som to schválne chcel zrovnať. Tam, kde Sky High bola nadčasová skvelá a aj dnes pozerateľná superhrdinská a dobrodružná rodinná zábava, tam je Zoom trápna hlúposť, ktorú žiaľ nevytrhol z biedy ani evidentne znudený Tim Allen a už vôbec nie totálne trápny Chevy Chase. Kde sú len tie časy, keď obaja patrili medzi komediálne hviezdy. No nič. Thunderbirds bude o niečo málo lepší ako Zoom, ale slabší ako Sky High a som zvedavý na We Can By Heroes, to si dám premiéru, už mi to na disku chvíľu leží. Ale keďže sa dcérke páčili aj Spy Kids, tak myslím, že toto sa bude páčiť tiež. ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Do odpadu to bohužel hodit nemůžu. To bych byl proti svému samotnému přesvědčení. Ano, je to kravina roku. A upřímně si myslím, že to děcka musí spíše zblbnout, než je nějak poučit, nebo alespoň teda pobavit. Těšil jsem se na C. Cox, pro kterou mám slabost, ale ta tu hrála takovou kravku, že se mi ani trochu nelíbila. K. Mara zase naopak potěšila. Hrála sice 16ku, ale z její krásy neubylo ani trošku. Ke scénáři a vůbec filmu se nebudu vyjadřovat, už vůbec ne k T. Allenovi. Tento film nikdy neměl vzniknout, a tím spíš ne, když mají mimina zachránit svět. Ještě trochu arogance, neslušnosti, drzosti a čeho všeho do našich dětí rvěte, jen tak dál.... ** snad a pouze za ty zelené šaty :). Tam to CC fakt seklo. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v Kingmanu v Arizoně v USA a v Torontu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama