Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa večne zle naladený bankár rozhodne, že prinúti svoju manželku a neposlušné deti, aby šli spolu na dovolenku, netuší, aké peklo ho očakáva. Chce pátrať po hrdinstvách svojho prastarého otca a nájsť miesta bojov, kde velil slávnej armáde. Ale to sa nepodarí! Cestu im navyše skomplikuje šialený lekár a jeho synovia aj dvaja jazdci na motorkách. Podarí sa rodine nájsť dostatok síl na vzájomnú spoluprácu a rešpekt, aby sa ich pobyt v príšernom letovisku neskončil katastrofálne? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

lilina133 

všetky recenzie používateľa

O ničom, vtipy o ničom, záver o ničom...Úúúúplná strata času...Zase moralizovanie, na záver zistenie aká je rodina dôležitá, bez štipky originality, úplne klišéovité a úplne zbytočné....A jediné čo mohlo mať aspoň nádych zábavy...tvorcovia mali asi sklerózu, alebo jednoduch na to zabudli, čo je podľa mňa škoda (výsledok vymaľovania domu)... ()

danielwanderer 

všetky recenzie používateľa

Tuctový americký rodinno/komedionálne/dobrodružný snímok a prvkami sci-fi psychologickej demencie, ktorej sa nikto radšej ani nečuduje, na sviatočné dopoludnie. Ako ho len hodnotiť? Možno som sa 2 krát pousmial, ale inak... Strašný herci (až na Paula Giamattiho ako Jeremiaha Pipera, ktorého zas zadupal hrôzostrašný slovenský dabing), otrepaný scenár, nulové ambície, snáď milión krát videné scény. Keby neexistovala komédia tiež amerického pôvodu o rodine (Griswoldovcou, či tak nejako sa volali), ktorá tiež rada cestovala, ale o dosť blázdnivejšie (a to v niektoľkých pokračovaniach, raz boli vo Vegas, potom išli do nejakého amerického zábavného parku, inokedy sme videli ich vianoce...) dám tri hviezdičky. ()

Reklama

Reklama