Reklama

Reklama

Skromná a nesmelá vidiecka dievčina Rebecca z Južnej Dakoty sa dostane na Kalifornskú univerzitu v Los Angeles, kde zrazu spozná "veľký" svet. Jej rodičom, ako aj jej priateľovi Travisovi, sa vôbec nepáči, že študuje tak ďaleko od domova. Zoznámi sa s Crawlom, bláznivým študentom, ktorého správanie sa a činy sú nepredvídateľné a divoké. Rebeccu zmení na svoj obraz, a tak keď ju Travis požiada o ruku, zľakne sa a pozve Crawla, aby s ňou navštívil ich rodinnú farmu a vystupoval ako jej snúbenec. Jej rodičia sú v poriadnom šoku, zrážka dvoch celkom odlišných svetov je nevyhnutná... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (20)

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

Velmi ujetý film s primitivním humorem, jednoduchým obsahem a nepříliš vtipnými dialogy. O hereckých výkonech se nezmiňuji, protože ty jsem tam postrádala. Sama jsem se sobě divila, že jsem se dodívala. Asi to bylo tím, že jsem měla horečku a film částečně prospala. Nenáročná jednoduchá podívaná, ale těžko říct pro koho. ()

Hennes 

všetky recenzie používateľa

Hodně ujetá komedie, postavená na komediálnosti Shoreho. Ujetý blázen, kde se poprvé ocitá na farmě, kam ho na Vánoce bere jeho kamarádka ze školy Rebecca. Tu požádá její místní přítel o ruku a Crawl (P. Shore), jí zachraňuje oznámením, že už jí požádal o ruku on a dříve. Rebecca se vdávat nechce a přistupuje na tuto hru. Mnoho ujetých situací v uřvané komedii. ()

Reklama

Mes-siah 

všetky recenzie používateľa

Film, kde niesu dobré ani herecké, ani režijné výkony. Hudba, ani neviem či tam nejaká bola. Neviem pre koho bol film určený, ale nevhodný aj pre mladých aj starých. Ja som na filme nenašiel nič pozitívne, ani som sa nezasmial. Nič tam nebolo vtipné. A 1* dávam zato, že existujú aj omnoho horšie filmy. Je ich síce málo, ale sú. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Vcelku pozerateľná komédia, ktorá má ale skutočne vtipných pasáží veľmi málo. Väčšinu humoru obstaráva preafektovaný Pauly Shore, ktorého postava tu musí byť minimálne bisexuál, inak sa jeho chovanie vysvetliť nedá. Scenár je prevarená story o chlapíkovi, ktorý sa nepáči rodičom a musí si získať ich dôveru a neprináša nič nové ani zaujímavé. 5-/10 ()

katuuuska 

všetky recenzie používateľa

Mně se to překvapivě docela líbilo a to nejsem žádná potrhlá 13tka se špatnym smyslem pro humor (alespoň myslím :)). Prostě taková dopolední oddychovka, která neurazí ani nenadchne. Crowl je sice na přes držku, ale pobaví, asi jako jedinej v celym filmu. Co se musí vyzdvihnout je hlavně konec, já už čekala typickej happyend a návrat do starých kolejí. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v Kalifornii. (Terva)
  • Pauly Shore soutěžil v roce 1994 o cenu MTV Movie v kategorii nejlepší komediální výkon. (Terva)
  • Filmový plakát a zároveň i obal DVD parodují obraz „Americká gothika“ malíře Granta Wooda. (Terva)

Reklama

Reklama