Reklama

Reklama

Mníchov

  • Česko Mnichov (viac)
Trailer
USA / Kanada / Francúzsko, 2005, 164 min

Réžia:

Steven Spielberg

Predloha:

George Jonas (kniha)

Hudba:

John Williams

Hrajú:

Eric Bana, Daniel Craig, Ciarán Hinds, Mathieu Kassovitz, Hanns Zischler, Ayelet Zurer, Geoffrey Rush, Gila Almagor, Michael Lonsdale, Mathieu Amalric (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Mladý Izraelčan Avner je podobne ako mnohí jeho krajania hlboko zasiahnutý vraždami izraelských športovcov na mníchovskej olympiáde. Keď prijme ponuku dôstojníka Mossadu zúčastniť sa odvetnej operácie, musí opustiť tehotnú manželku, zmeniť totožnosť a využiť všetky svoje schopnosti na vypátranie a zabitie jedenástich mužov, ktorých Mossad obvinil z prípravy mníchovskej akcie. Čoskoro sa stane vodcom päťčlennej skupinky, ktorá po celom svete metodicky vyhľadáva a zabíja mužov zo zoznamu. Situáciu im však čoraz viac komplikuje nielen vlastné svedomie, ale aj skutočnosť, že i lovci sa môžu ľahko stať lovenými... (STV)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Jeremy Irons ve filmu o Mnichovské dohodě

Jeremy Irons ve filmu o Mnichovské dohodě

04.11.2020

Netflix obsadil první herce do chystané adaptace knihy Mnichov, jež není nijak spjatá se stejnojmenným filmem Stevena Spielberga z roku 2005. V novém snímku, který vychází z bestselleru spisovatele… (viac)

Zemřel herec Michael Lonsdale

Zemřel herec Michael Lonsdale

22.09.2020

Ve věku 89 let zemřel v pondělí v Paříži filmový a divadelní herec Michael Lonsdale. Informaci předala zpravodajská televize BBC s odkázáním na jeho agenta. Britsko-francouzský herec se narodil v… (viac)

Spielberg řídí svého Lincolna

Spielberg řídí svého Lincolna

26.09.2007

Nic nového pod sluncem Steven Spielberg to má prostě takhle rád. V závěsu za ryze komerčním projektem si pro vyrovnání chuti okamžitě sjede něco vážnějšího a ambicióznějšího. Tuto tradici… (viac)

Spielberg a Nolan – zaručená spolupráce

Spielberg a Nolan – zaručená spolupráce

25.03.2007

Není žádnou novinkou, že Steven Spielberg se už několik let intenzivně zajímá o nejnovější vědecké objevy ohledně teorie relativity a červích děr, jimiž se prý dá cestovat nejen do paralelních… (viac)

Reklama

Reklama