Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer v klubu Styxx v Paříži potká Bart a jeho dva šupáčtí kamarádíčci barmanku Yasmine a kostymérku Eve. Po hádce v nočním klubu pozve Eve skupinku výtečníků k sobě domů na venkov. Před cílem však narazí na stádo koz vedené výstředním pastevcem a uctívačem ďábla Josephem (Vincent Cassel). Ten jim během Štědrého večera odhalí svůj skutečný záměr, při kterém poteče krev… Hlavní roli v tomto drsném hororu si zahrál Vincent Cassel, manžel Moniky Belucci a především francouzský herec známý z filmů Purpurové řeky a Dannyho parťáci 3. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (140)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Vincent je bůh. Tedy ten druhej. Francouzská buranská multikulturní bizarně úchylná podivnost, která buď sedne nebo ne. Vyznavači kozla budou spokojeni. Milovníci Vincenta Cassela možná překvapeni. Úchyláci budou slintat. Milci ultranesympatických kladných hrdinů budou chrochtat. Ostatní možná budou dumat, zda ta upírka v televizi opravdu je Monica Bellucci. 3,5* ()

kwaicheng 

všetky recenzie používateľa

Nářez, jedním slovem... Totální úchyl Vincent Cassel, to je prostě takovej úchyl, sám vypadá jak ten jeho vopelichanej kozel, lítá tam celej film ve faldovkách a dvou svetrch, špinavej vod hoven a hlíny zasedne i k štědrovečerní tabuli na který servíruje toho svýho kozla...no síla...a ten ksicht hnusnej, fujtajksl himlhergot šůviks kurev tisíc! Sakra, ten chlap umí zahrát skrytý úchyláka jako de Reise v Johance i megaúchyla jako tady toho kozíhoführera. Krev teče, oči se loupou... Nebo ta parta šerednejch pubescentů z vokolí...jeden mi navíc strašně připomínal jednoho známýho člověka z mýho oboru:D:D:Dto nic, to si dělám, jakože jen já se směju tomu vtipu. Hm, koukám že ani muj komentář nebude moc souvislej. Fakt ta parta hnusáků byla jak ztělesnění hroznýho snu, návrat do středověku mezi nemytý lidský prasata, jako když si Bonifác spletl pana Gulárda s Žakujem....opravdu něco strašnýho. Ano, myslím, že jak napovídá oficiální text distributora, tak pastevec Jozef je opravdu excentrický. ()

Reklama

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Začalo to tak, že som bol z fleku rozbehnutý počítať s plným hodnotením. Vincenta Cassela mám veľmi rád a konečne som mal možnosť vychutnať si ho nielen ako elegána, ale tak, ako som vždy chcel - ako burana. A v tomto ma film, ani Vincent nesklamali. Trošku síce nechcene v niektorých scénach pripomínal Borata, ale nejak som sa cez to preniesol, uff. Horšie to už bolo, keď sa to začalo zvrhávať na trápnu teenage okultistickú sračku, kde sa to hemží samími debilmi a debilkami. Hodnotenie ide dolu z kopca a zastavuje sa na trojke. Veď trojka je dobrá, hovorím si. Čakám na záver a vtedy príde najväčšia rana... Nebudem prezrádzať okato, ale pre tých, čo to videli to poviem takto - Casselova druhá rola. To ma zabilo, zabilo to dobre vybudovanú atmosféru zo začiatku, zabilo to absolútne všetko a celý film mi znechutilo. Zážitok z šeredne krásnej tváričky milovaného Cassela už nikdy nebude ako predtým... Nenávidím ťa, Kim Chapiron... ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Nie práve konvenčný vianočný film pre vybranú divácku obec. Klasická hororová schéma a lá Texas Chain Saw, pojatá ale ako recesistická, nízkorozpočtová komediálná ujetosť. Znepokojenie a znechutenie sú prítomné v menšej miere než v obdobných hororoch, film nejde brať príliš vážne. Retardovanosť redneckov ale osloví, a Vincent Cassel sa vo svojom excentrickom sympaťákovi vyblázňuje grandiózne. ()

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

3/10 Francouzka variace na nekolikrat videny scenar - parta mladych nadrzenych v nebezpeci sileneho venkova. Cele to stoji a pada na Casselovi, ktery si svou roli opravdu uziva. Jinak je to jenom opraseni motivu videnych jinde/jinak - loutky/panenky/dementni pribuzni. Zaver ma byt dle tvurcu trochu jiny, ale bohuzel se divak o nejakem pozadi/duvodu celeho toho besneni nedovi. Skoda, potencial by to i melo, ale sklouznuti do americych klische tomu dalo ranu do oka... ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Několik vteřin po začátku závěrečných titulků je podprahově umístěný pornografický obrázek.. (Caelos)

Reklama

Reklama