Reklama

Reklama

Bulšit

  • Slovensko Stop tínedžerským filmom! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Hlásenie školského rozhlasu na strednej škole Johna Hughesa neúprosne oznamuje žiakom začiatok nového študijného roka. Jej futbalovému mužstvu sa už síce dlhší čas nedarí, zato Miss školy sa stali obľúbené siamské dvojičky Kara (Samaire Armstrong) a Sara (Nectar Rose) Fratelliové. Medzi ďalšie senzácie sa iste zaraďuje aj odporná záchodová explózia počas vyučovacej hodiny, patetická báseň Rickyho Lipmana (Eric Jungmann) s názvom „Desať vecí, ktoré milujem na Janey Briggsovej“, a príprava pôvodného školského muzikálu. Spomínaná Janey Briggsová (Chyler Leigh) nosí okuliare a špinavé montérky, takže ju nikto v škole nemá rád. Práve v nej sa však ukrýva skutočná krása... Popredný hráč školského futbalového tímu Jake Wyler (Chris Evans), ktorého všetci milujú, sa s kamarátmi staví, že z nej urobí kráľovnú maturitného plesu. O rozruch sa postará aj deväťdesiatročná reportérka Sadie Agatha Johnsonová (Beverly Polcyn), ktorá prenikne do školy a vydáva sa za študentku. Pozornosť upúta i sexi študentka Areola (Cerina Vincent), ktorá je tu na výmennom študijnom pobyte a so všetkými sa ochotne delí o svoje cudzokrajné skúsenosti. Stane sa objektom túžby všetkých prítomných... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (505)

Des2 

všetky recenzie používateľa

Geniální parodie. Tleskám za zboření všech teenagerovských klišé a tomu, že si Bulšit dokázal pohrát nejen s komediemi (Prcičky, Taková normální holka...), ale i s tak vážnými filmy, jako je Americká krása. Trocha fekálií přece nikomu neublíží, tohle je kult velikosti Scary Movie :) A s výborným soundtrackem k tomu. ()

Reklama

Radyo odpad!

všetky recenzie používateľa

Takovou sbírku trapáren aby člověk v americké filmografii pohledal. Původně to asi měla být parodie na teenagerovské komedie, ale nakonec se stala jen parodií sama na sebe, a vlastně i na film jako takový. Obdivuju Randyho Quaida, který v téhle hnojárně přijal (sice malou, ale přece jen) roli. Asi se už pomátl na smyslech. Zasmál jsem se asi 10x, z toho ovšem 9 zasmání patřilo neuvěřitelným překlepům a příšerným slovním obratům v diletantsky udělaných titulcích pro DivX. To už ale celkové úrovni filmu v žádném případě nemohlo ublížit. ()

oli.G 

všetky recenzie používateľa

Černoch má jednu dobrú hlášku (uvidíte ju aj v traileri) a hlavná hrdinka veľmi pekne kreslí, ale inak je Bulšit jednak bulšit, a jednak presne to, čo sa snaží parodovať. Možno keby som mal napozeraných viac teen filmov, bolo by to vtipnejšie. (v podstate jediný konkrétny odkaz čo som si všimol bola Americká krása). To ale nehrozí, preto mám radšej Scary Movie. "Fucking teenagers!" ()

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Já osobně tuto komedii nevidím tak černě, jako většina zdejšíc uživatelů. Ztrávil jsem hodinu a půl docela příjemně, protože se našli nějaké ty vtipné scény a vtipné hlášky. Ovšem nebylo jich mnoho. Bulšit není typická teenagerovská komedie. Dalo by se říci, že je to spíš parodie na American Pie. O tom, že je to víceméně parodie vypovídá i aglický název filmu, jenže tento název je zcela mimo. Asi tak jako český název filmu. Narozdíl od American Pie zde nejsou téměř žádné nechutné scény. Taky bych tento snímek označil, jako příběh o Popelce, protože to co se stalo z Chyler Leighové v polovině filmu za krásnou slečnu, nebylo ani možné. Hodně mně zaujal sympaťák Chris Evans. Je na něm vidět, že má rád humor. Když si to všechno sečtu, tak se jedná o přijatelnou komedii. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (13)

  • Proslov o plánované ztrátě panenství třech kluků po škole je jasnou parodickou narážkou na stejnou scénu v Prci, prci, prcičky (1999). (TaNya_)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)

Reklama

Reklama