Reklama

Reklama

Pa a Pi

(seriál)
Bábkový / Rozprávka
Československo / Západné Nemecko, 1986, 52x10 min

Obsahy(1)

Príhody mimozemských zvieratiek, mačičky PA a kocúrika PI, ktoré hravou formou približujú najmenším divákov tajomstvá okolitého sveta .... "My sme tí Pa a Pi, z mačacej planéty, my sme tá posádka, čo ide sem .... " (ripo)

Recenzie (38)

Kri-kri 

všetky recenzie používateľa

Kdybych na tuto pohádku natrefil poprvé až v dospělosti, nejspíš bych dal jen dvě hvězdičky. Ale už pro velmi silnou nostalgii a náramně chytlavou znělku v podání Mariky Gombitové nemůžu jinak, než ještě jednu přidat. Navíc je fakt, že takto zábavnou formou pojata interaktivní výuka, smíšená s pohádkovým příběhem se v dnešní době hned tak nevidí. 60% ()

Tom Riddle 

všetky recenzie používateľa

Jůůůů, my jsme ti Pa a Pi, z mačacej planety, my jsme ta posádka, co ide k vám :o) To jsem neviděl tak patnáct let. Kdybych to viděl dnes, nižšímu hodnocení bych se asi neubránil, ale z nostalgie.. ()

Reklama

Evandulik 

všetky recenzie používateľa

Úplne najlepší seriál môjho detstva. Bezkonkurenčne! Pamätám si, ako som ešte s plienkou na zadku čakávala pred TV na tú najkrajšiu zvučku. Vždy som sa naplnila hlavu novými poznatkami a bežala som pomacheriť ku mame. Ách, koľko sentimentality aj po 15tich rokoch.:) Kiežby sa dalo vrátiť v čase, neváham ani minútu! Len ma mrzí, že naše deti budú odchované na dnešných hnusných animovaných seriáloch (česť výnimkám). ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

My sme tí Pa a Pi z bláznivej rakety. My sme tá posádka, čo ide sem. My sme tá výprava z mačacej planéty, čo sa chce pochváliť, že pozná Zem. Hľadáme na Zemi, hľadáme vás, nech je nás priateľov pod slnkom viac. My sme tí Pa a Pi z mačacej planéty. My sme tá posádka, čo prišla sem... Dve zvedavé vesmírne mačky v malej medziplanetárnej lodi mapujú československú prírodu a faunu. Titul "Pa a Pi" bol didaktický, náučný, večerníčkový seriál. *** ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama