Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Divokého západu nešetrí ani Mexiko... Dve pôvabné mladé ženy – Sara Sandovalová (Salma Hayeková) a Maria Alvarezová (Penélope Cruzová) – stoja na opačnom konci spoločenského rebríčka, ale na obe dopadne podobný úder osudu. Bohatá a vzdelaná Sara stratí otca aj majetok, chudobná a energická Maria a jej otec prídu pre neférové jednanie banky o farmu. Pretože nie sú vo svojom nešťastí samy a všetko je spojené s veľkým podvodom a vraždami, rozhodnú sa mladé dámy vziať spravodlivosť do svojich rúk, keďže úrady im nevedia a nechcú pomôcť.  Vyrazia do boja proti spoločnému nepriateľovi, ktorým je newyorská investičná banka, predstavovaná jej nemilosrdným zástupcom v Mexiku, zločincom Tylerom Jacksonom (Dwight Yoakam). Zo dňa na deň sa dve krásky zmenia na sexi pištoľníčky, ktoré prepadávajú pobočky Banka and Trust jednu za druhou. A keďže ich drzosť narastá, z New Yorku vyšlú policajného experta, mladého a prísneho inšpektora Quentina Cookea (Steve Zahn), ktorý ich má dolapiť. Lenže sa stane pravý opak. Quentin sa totiž k novopečeným lupičkám pridá a okrem iného slúži pôvabným lupičkám aj ako vítaný objekt na zlepšovanie praxe v bozkávaní. Zabudol prečo vlastne do Mexika pricestoval? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (375)

tron 

všetky recenzie používateľa

Vlastne ani neviem, prečo dávam až 60%. Asi mi u Bessona začína byť všetko jedno a som rád, že to nedopadlo ako „Taxi 18“. Človek sa naučí byť vďačný aj za maličkosti, čo vám budem hovoriť. Z Lucovej miestami až odpudivej produkcie (je to skrátka hanba na človeka, ktorý kedysi robil filmy ako Leon a Magická hlbočina) vyšlo už vskutku všeličo. Začínajúc blbosťami, končiac u kvalitných záležitostí Noc s nabrúsenou britvou. Tento ženský buddy western nakoniec nedopadol tak zle, ako som čakal. Môže za to predovšetkým nenáročná videoklipová réžia, pekná výprava a atraktívne herecké trio Hayek, Cruz, Zahn. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Veletrapný komediální ženský western z rychlokvaškové produkce Luca Bessona. Plusy - námět, Salma Hayek a střízlivá stopáž, díky níž film uteče jako voda i přesto, že se v něm nic neděje. Mínusy - vše ostatní. Žádná akce, žádná erotika, žádné hlášky, estrádní humor (mluvení se zvířaty, Salmino škytání, neustálé líbačky) a zuřivé přehrávání Penelope Cruz, přičemž Bessonem opět jen hrubě načrtnutý scénář ještě zdůrazňuje nevýrazná režie pánů debutantů. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Tak čo dodať? Ono to nebolo až také zlé ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. Samozrejme, že naivita z filmu srší naplno, no zrazu prídu jedna dve "vnadné" scény a nejednému aj náročnejšiemu divákovi okamžite prestanú vadiť aj tie väčšie filmové chyby. Aby som však nevypadal až moc nadržane tri hviezdy vyjadrujú aj ocenenie k niekoľkým slušným fórkom ktoré sa kde-tu vyskytli. O zaradení do westernovej kolonky by sa tiež dalo silne pochybovať. No dohodneme sa, že je to nejaká jemnejšia a ženskejšia odnož. O toto zaradenie sa tak isto stará aj samotný Steven Zahn, ktorý do švédskej trojky lesbicky výborne zapadol. Priemerný filmík, na ktorý okamžite zabudnete. ()

Avalon820 

všetky recenzie používateľa

Sexy Pistols jsou naprosto výborná pohádka. Krásné prostředí, celkem vtipné dialogy a velice 'zajímavá' dvojice hlavních postav, jejichž herečky jsou vlastně hlavním tahounem filmu. Stačí se posadit, vypnout mozek a kochat se... přírodou, jistěže. A ještě jedna věc - kdyby byl film delší, závěr příběhu zajímavější a takových scén, jako byla ta závěrečná, víc, nebál bych se dát 4*. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Bohužel je scénář tak hloupý, že ač jsou herecké představitelky jakkoli symaptické, na lepší než průměrné hodnocení to nestačí. Latinskoamerický nádech měl však vždycky své kouzlo, ať už to byly Pistolnice, Tenkrát v Mexiku, Muž v ohni, či Zorro a ani tento snímek není výjimkou. Hezké kulisy a jemná strunná hudba patří mezi typické ingredience. Dámské duo je rozhodně to nejlepší, co může toto dílko nabídnout. Nad krásou Salmy Hayek se tají dech a společně s Penelope si na plátně skvěle rozumnějí. Jejich společné scény jsou tak pravděpodobně ty jediné opravdu vtipné za celý film. Akce je neslaná nemastná a závěrečný bullet time je vyloženě trapný. Blbůstka na jedno pokoukání. ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (10)

  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)
  • Film se natáčel v okolí horského města Real De Catorce, ke kterému existuje pouze jediný přístup, a to přes tunel. Salma Hayek a Penélope Cruz mu daly přezdívku "město duchů". (lesumir)

Reklama

Reklama