Reklama

Reklama

Hell High

  • USA Raging Fury
Trailer

Obsahy(1)

Učitelka, kterou stále pronásleduje smrt dvou mladistvých, kterou omylem způsobila jako mladá dívka, začne bláznit. Později ji čtyři mladiství začnou obtěžovat a následně ji napadnou v jejím domě. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Taká jesenná late 80s pohodička, skôr ako slasher mi to pripomínalo také tie hororové thrillery alá Stepfather, s príjemnou 80s VHSkovou atmosférou. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Celkom pekný slasher. Najviac sa mi páčila úvodná scénka. Dvaja motorkári tam malému dievčatku zničili bábiku, ale tá im to vrátila aj s úrokmi, dokonca viac, ako by sama chcela. Potom sa presunieme do súčasnosti. A o čo v horore vlastne ide? Štyria študenti sa rozhodnú vystreliť si zo svojej učiteľky, ale ako to už býva, vymkne sa im to spod kontroly a pomsta na seba nenechá dlho čakať. Vraždy síce neboli nijako extra krvavé, ale vynahradzujú to sympatickí herci a tradičná osemdesiatková atmosféra, takže sa na to pozerá dobre. Čo mi ale vadilo - tvorcovia to prepískli s tempom. Prvých 40 minút je takpovediac "mŕtvych", a prvej vraždy sa dočkáme až po hodine. Režisér mohol radšej obsadiť viac obetí, vtedy by to hádam nabralo rýchlejší spád. Ináč fajn. ()

Reklama

raimi odpad!

všetky recenzie používateľa

Dost svéráznej slasher, kterej chtěl asi vyslat nějaký sociální poselství. Všechny archetypy žánrových postav (třídní frajer, šprýmař, namistrovaná krasavice) jsou ve zdejší školní partě vyhnaný ad absurdum a vychází nám z toho banda psychopatickejch zmrdů, kterým se jejich prank vůči submisivní učitelce fest vymkne z rukou. Celej film jsem se divil, že těm prasatům nikdo nerozjebal držky, tak otřesní byli, a tak neuvěřitelný mně ty interakce mezi postavama přišly. ()

Zupan_ 

všetky recenzie používateľa

Vsetko je vtom v poho ,herci ujdú,natočené fajn a aj synťáková hudba sadla. Ale ako slasher by som to vôbec neoznačoval...horor to tak isto nieje až na pár celkom krvavých scén. Je to skôr thriller, ktorý sa točí okolo dosť vyšinutých študentov a učiteľky s traumou z detstva. Občas ma aj zaskočila nepríjemnosť niektorých scén. Aj keď som sa nenudil , bolo to na mňa až moc pomalé. Nič sa tam poriadne nedeje až do poslednej pol hodiny. A vracať sa k tonu zase nebudem takže preto moje hodnotenie. ()

Zaujímavosti (1)

  • Detailní záběry na ňadra u hereček Maureen Mooney (Miss Brooke Storm) a Millie Prezioso (Queenie) patřily dublérkám. (Fenk)

Reklama

Reklama