Reklama

Reklama

Detektívi Ricardo Tubbs a Sonny Crocket sa spoločne inkognito pohybujú pod floridským slnkom a rozkrývajú temný a dolármi nasiaknutý svet obchodníkov s drogami. Tubbs je zdvorilý a flegmatický elegán, ktorý žije so svojou priateľkou, počítačovou analytičkou Trudy Joplinovou. Kolega Crockett je jeho pravým opakom – je záletník a švihák. Ich takmer rutinná práca sa však zhatá vo chvíli, keď sa známy záletník Sonny zaľúbi. Jeho láskou sa totiž stala Isabella, milenka obchodníka so zbraňami a drogami. Pre Crocketta a Tubbsa sa začína hra na ostrie noža. Obaja sú postupne tlačení k múru a rozdiely medzi policajtmi a lumpmi sa nebezpečne stierajú... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
Marsik

Marsik (hodnotenie, recenzie)

Stále si stojím za tím, že délka standardní verze filmu činí 126 minut (zkontrolováno na x verzích, které jsou na netu k dispozici. i s TV verzemi jsem to porovnal a vždy 126 minut). Prodloužená (DC) verze má 139 minut. Zde je tedy odchylka jen o 1 minutu. Ale hlavně standardní délka filmu zásadně neodpovídá skutečnosti.
Verzi, o délce 134 minut jsem nikde nenašel. Pokud někdo ano, pošlete prosím link.

Uživateľ Marsik zmazal svoj príspevok.

Marsik

Marsik (hodnotenie, recenzie)

Lacike

To je sice moudré, co říkáš, ale neříkej mi, že se díky 25 fps zkrátí verze filmu o 8 minut??!! Myslím tím, že zde je uvedeno že standardní délka filmu má 134 minut, ale podle mě má 126 minut! Několikrát jsem to měřil. U DC verze bych to chápal, tak se neshodujeme o 1 minutu.

Marsik

Marsik (hodnotenie, recenzie)

Je třeba upravit stopáž filmu. Film má 2 verze. Normální verze má 126 minut a prodloužená (režisérská) 139 minut. Měřil jsem to :) Ve světě existují sice různé verze filmu (očesané např. o erotické scény), ale českému trhu jsou známy pouze 2 výše zmiňované.

na príspevok reagoval Lacike

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Nieco na tom bude. Miami vice sa mi tiez zapacil na druhe/tretie pozretie. To iste sa mi stalo s Alim a Verejnymi nepriatelmi. Teraz su to pre mna super film. Mann je talent. Zboznujem jeho pracu s kamerou a hudbou. Vie to ladit velmi citlivo. Je to frajer. Skoda toho Hackera. No zatial som ho videl len raz:)

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

skipercak

Ako som uz pisal minule. Z casti bude problem, ze ludia cakali celovecernu verziu pohodoveho serialu, ktoru nedostali. Niektori zase ocakavali tradicny akcny film ale akcie tam vela nie je.

Mozno casom sa docka Miami Vice väcsieho uznania ale ani 71% nie je malo.

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Shawshank je super. O tom sa snad nemusime bavit. Jedine co ma zaraza na tej celej veci o ktorej sa tu bavime je tych 71% pre Miami vice. No ako som uz spomenul, nezalezi na tom. Kazdy ma predsa svoje hodnotenie. U mna ma Miami vice rovnu 100vku.

na príspevok reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

skipercak

OK, trochu ma ta tvoja reakcia vyprovokovala. Shawshank je moja srdcovka. Miami Vice zase tvoja.

Je zbytocne vyzdvihovat film v style, ze ostatne sa môzu ist oproti nemu schovat a ked spomenies nejaky konkretny, tak to si koleduje len o flame.

Ja som si uzil aj Miami Vice a ty snad Shawshank.

Jak Darabonta tak aj Manna pokladam za uplne reziserske spicky.

na príspevok reagoval skipercak, skipercak

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Porovnavat to nema cenu. To je jasne. Su to dva absolutne rozdielne filmy, ktore nemaju vobec nic spolocne. Snad len to, ze su to filmove bomby. No v mojom srdci ma prave Miami vice poprednejsie miesto. Je to neskutocna stylovka a bavi ma to ovela viac ako tiez vyborny Shawshank. Tie kary, tie zenske, ta hudba, ta akcia. Styl jak svina. Vsetko je super. Taky Fast and Furious sa moze schovat. Vsetkych sedem dielov. Ale samozrejme proti Shawshanku ziaden disputad, len je to uplne iny film. Preto to ani nejde porovnavat.

na príspevok reagoval Lacike

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Moredogs

Absolutny suhlas! Film je jedinecny! Nie zeby na tom zalezalo, ale nepochopim to nizke hodnotenie v tunajsich vodach. Tento film je zrely nakopat Shawshanku prdel.

na príspevok reagoval Lacike

Moredogs

Moredogs (hodnotenie, recenzie)

Tak tento film ma v sebe iste čaro, ta drsnost a realističnost davaju tomuto filmu atmosferu vdaka ktorej mam z neho zažitok ako ešte z nijakeho filmu.

na príspevok reagoval skipercak

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Film je ohodnotený dost slabo. Rozhodne ma ovela vacsie kvality nez 71%. Mann je BOH. Natocil totiz najstylovejsi film po roku 2000.

na príspevok reagoval Lacike

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Paani! Vynikajúci film! Mann ma cit pre vizuálnu stránku, načasovanie a akciu! Realistický, surový, moderný, rýchly, štýlový a vynikajúci film!

Sonnery

Sonnery (hodnotenie, recenzie)

KrvPatejl: zajímalo by mě, jak rozlišuješ hodnotné a nehodné filmy??? Máte z toho zkoušku na DAMU? Jinak abeceda Ti jde skvěle...
 
vBaker: přesně

KrvPatejl

KrvPatejl (hodnotenie, recenzie)

Jestli toto je film na více jak 3* tak potom jak hodnotit opravdu hodnotné filmy? Zápletka na úrovni C filmu, spád filmu sotva B a herecké výkony? Tvářit se jako mistr světa umí každáý absolvent DAMU, na to netřeba Colina Farrella.

stepanek78

stepanek78 (hodnotenie, recenzie)

Špatný film. Zápletka taková, jako jsem již viděl tolikrát. Otřesný, nudný rozvleklý stereotyp, natočený houpavou kamerou stylu seriály TV Nova. Kdyby se to alespoň prostříhalo, ale tohle bylo nekonečné. Pár světlých momentů okamžitě přebíjí natáhnutá stopáž a desítky hluchých míst. Určitě over-rated, co se týče zdejšího hodnocení.

vBaker

vBaker (hodnotenie, recenzie)

..a mě to právě dost bavilo, jak to bylo takové bližší realitě

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Tak tento film zostal u mńa doteraz neprekonaný v kategórii najnudnejší film, aký som kedy videl. Nehovorím, že to je brak, po technickej stránke nie je najhorší, ale pri žiadnom filme som nikdy tak netrpel nudou, ako práve tu. Nechápem ako Michael Mann, režisér môjho najobľúbenejšieho filmu- Posledného mohykána mohol natočiť niečo také.

MARI-hu-AN

MARI-hu-AN (hodnotenie, recenzie)

neviem prečo, ale keď išiel tento film do kín, tak som sa naň tešil...a potom, keď som ho videl, tak som sa zase strašne nudil

iRoonik

iRoonik (hodnotenie, recenzie)

Krásně podaný příběh z drogového prostředí...Film si na nic nehraje, dle mého gusta, je pojat velice syrově, skvělá kamera (i když v závěrečné scéně působí místy až příliš zmateně)...K tomu všemu precizní herecké výkony Farella a Foxxe.

Ichabod

Ichabod (hodnotenie, recenzie)

Proc ne, taky jsem si ho tam "vylepil" hned po prvnim zkouknuti a porad je film perfektni i po vice shlednuti.

Kaka

Kaka (hodnotenie, recenzie)

Kurva vcera sem si to dal po treti a brutalni zazitek, mozna TOP 10

vBaker

vBaker (hodnotenie, recenzie)

u Manna potěší reálně vypadající přestřelky, žádný přehnaný rambo styl, žádné kropení jak Švarcenegr v Predátorovi :)

Súvisiace novinky

Michael Mann natočí svůj vysněný film

Michael Mann natočí svůj vysněný film

09.02.2022

79letý režisér Nelítostného souboje, Miami Vice nebo Collateralu Michael Mann konečně dostane šanci natočit svůj vysněný projekt. Režisér po letech příprav sehnal obsazení a finance pro natočení… (viac)

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (viac)

Více Miami? Miami Vice

Více Miami? Miami Vice

13.05.2006

Společnost Universal Pictures si jednoho dne uvědomila, že Miami Vice byl v osmdesátých letech zatraceně úspěšný detektivní seriál navíc oceněný mnoha cenami a že když něco fungovalo už u filmu… (viac)

Reklama

Reklama