Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvanásťročný Josh Morrison (Austyn Myers) je vášnivý astronóm - amatér. Jedného večera objaví na nebi rýchlo sa približujúci malý meteorit, ktorý nakoniec skončí v jeho akváriu medzi rybičkami. Josh netuší, že toto je len začiatok. O niekoľko dní totiž na Zemi pristane vesmírna loď s mimozemskou posádkou, ktorá má pomocou jeho meteoritu odčerpať všetku pozemskú vodu, aby zachránila svoju planétu. Ich koráb má podobu obyčajného pozemšťana (Eddie Murphy), ale v skutočnosti je to tá najdokonalejšia mimozemská loď na svete. Jej posádku tvorí stovka maličkých astronautov a jeden rovnako maličký kapitán Dave (Eddie Murphy). Po pristátí na Zemi sa Dave musí naučiť poriadne chodiť, ale sotva sa mu to podarí, zrazí ho auto, ktoré riadi Joshova bláznivá matka Gina Morrisonová (Elizabeth Banksová), maliarka so sklonom zamilovať sa do skutočne podivných chlapíkov. Zamiluje sa aj Dave a veľmi rýchlo sa presvedčí o pohostinnosti našej planéty. Aj ostatní členovia posádky si čoskoro uvedomia, že zničiť krásnu Zem by bola strašná škoda. Lenže ich druhému dôstojníkovi pozemšťania k srdcu vôbec neprirástli, a tak nevidí dôvod, prečo našu planétu nevyužiť na záchranu tej vlastnej. Zatiaľ čo druhý dôstojník chystá palubný puč, Dave si musí poradiť s dvomi všetečnými policajtmi, ktorí - na rozdiel od svojich šéfov -  tušia, že sú na stope kolosálneho objavu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (226)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Afroamerický herec Eddie Murphy mi nie je veru zrovna dva krát sympatický. Nepáčia sa mi jeho filmy, nemám rád jeho humor a je mi protivný ten jeho ksicht. Takže snímok "Zoznámte sa s Daveom", ktorý v roku 2008 natočil režisér Brian Robbins a do hlavnej úlohy obsadil afektovaného Eddie Murphyho, som viac menej pretrpel. Je to nie moc zábavná sci-fi komédia o veľmi podivnej, nezvyčajnej mimozemskej vesmírnej lodi, ktorá tajne pristála v New Yorku. ** ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Z počiatku sa film vyvíjal dobrým smerom, celkom som sa bavil, ale narastajúcimi minútami to šlo podľa predpokladu dole vodou. Čím vážnejšie situácie pribúdali, tým viac šla kvalita dole. Takisto Murphy ma bavil zo začiatku viac a ku koncu sa z neho stala otrava na nervy. Inak pre menších je to slušná rodinná nenáročná zábavka. Pre starších môže byť tento film absolútne nestráviteľný, tak radšej bacha. 48% ()

Reklama

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Eddie Murphy točí čím dál větší hovadiny, to sice jo, ale tahle komedie mě společně s Norbitem docela dost bavily. Tahle komedie mě sice bavila oproti Norbitovi trochu méně, ale zase má originálnější zápletku. V New Yorku přistane mimozemská loď v podobě velkého Eddieho Murphyho i s posádkou - malými Eddiemi. Scénář je sice chabý a Eddie toho taky moc nepředvede, takže možná nebudete vědět, co si o tom myslet. Pro mě to ale je pěkná scifi komedie takže ***. ()

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo vcelku znesiteľná rodinná komédia- miestami trápna, miestami zábavná. Vďaka štedrému rozpočtu sa dočkáme aj niekoľkých slušných akčných scén, veľmi kvalitnej hudby Johna Debneyho, vydareného happyendu a ako tak prijateľného príbehu. Tých 90 minút ubehne naozaj rýchlo takže v konečnom dôsledku na nenáročné zabitie večera ideálna voľba. P.S.: Number 3 was really hot ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Eddie Murphy je zpět, pro tentokrát netřeba utíkat. Po několika letech dokázal (Dreamgirls patřily do jiné kategorie), že jeho komediální kvality a cit pro výběr scénářů nejsou zdaleka až tak propastné. I když – posuďte sami. Tentokrát si vzal podobu kosmické lodi, v jejichž útrobách se nachází početná posádka, jejíž kapitán je (taky) Eddie Murphy. Mají na planetě Zemi svůj záchranný úkol.. bla bla bla, přesto potenciál by tu byl. Jenže jej zhatil infantilní humor. I když konfrontace dvou civilizací občas vyškudlí nějaký ten úsměv na tváří, až vlastně zmizí hlavní zápletka záchrany domovské planety. Eddie Murphy si alespoň na pár okamžiků krade plátno čistě pro sebe, ale kdeže jsou ty časy, kdy dráždil bránice kdekoho!! ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles a v Pasadeně v Kalifornii a na Manhattanu v New Yorku v USA. (rafix)
  • Zlaté maliny - nominace: nejhorší herec (E. Murphy), nejhorší filmový pár (E. Murphy v Eddiem Murphym). (Petr23)

Reklama

Reklama