Reklama

Reklama

Keď sa dobrí démoni stávajú zlými

(TV film)
  • Česko Když se duchové zlobí (viac)

Obsahy(1)

Písal sa rok 1981 a celé Walker Falls sa pripravovalo na najväčší sviatok duchov a príšer Halloween. Slávnosť plná zábavy a smiechu však končí tragicky a k smrti vystrašený Curtis prichádza o život. Zo záhrobia však poslal obyvateľom varovanie, že ak sa ešte niekedy pokúsia oslavovať Halloween, zničí celé mestečko. Uplynulo dvadsať rokov a na Curtisovu hrozbu si už dnes spomenie málokto. Prípravy sú v plnom prúde a temné sily už si brúsia zuby na žatvu. Prežije niekto? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Isabell11 

všetky recenzie používateľa

Pohodový film s lehce pohádkovým příběhem, podzimní atmosféra a Halloweenská nálada. Tenhle film jsem si zamilovala díky jeho jednoduchosti a nenásilnosti. ()

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

No v prvom rade mám pár výhrad. Predstaviteľ živého Curtisa bol skvelý (podobal sa mi na jedného metláka, s ktorým som bol na ubytovni), no s tým jeho "zombie" to tvorcovia pekne posrali. Vyzeralo to absolútne umelo. Potom Christopher Lloyd (Uncle Fred) sa mi zdal príliš šibnutý a tá rodina Kinkleovcov bola trošku prehnaná (rovnaké účesy, všetci futbalisti...). Inak sa nato celkom dalo pozerať, nebolo to až tak hrozné. Najlepšie scény boli tie s Nemcami v aute :) ()

Reklama

MJMilan 

všetky recenzie používateľa

Mám pocit,že Christopher Lloyd se snad už starý narodil, avšak to není důležité. On má prostě své herecké kouzlo a i z tohoto absulutně podprůměrného snímku udělal film, na který jsem se kvůli němu dodíval dokonce. Teď jen otázka jestli to bylo dobře nebo špatně. Pro děti je to horor a pro dospělé ptákovina, tak komu to doporučit? Něčím se to nedělní odpoledne zaplácnout muselo. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama