Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • Slovensko Prci, prci, prcičky 2: Pikantné pokušenie (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim Levenstein (Jason Biggs), sympatický Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), športovec Chris „Oz“ Ostreicher (Chris Klein), intelektuál Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) a frajer Steve Stifler (Seann William Scott) majú za sebou rok „pôstu“ na univerzite - a pred sebou letné prázdniny! Prenajatý dom na pláži dáva každému z nich nádej na skvelý sex. Ich túžba po aspoň jednej búrlivej sexuálnej noci je taká veľká, že prijmú aj brigádu, len aby si zarobili nejaký ten dolár na prilepšenie, a tým si zvýšili svoje šance. Lenže správny sex praktizujú minimálne dvaja a v tom je i tentoraz problém. O dievčatá, ktoré by mali pochopenie pre ich hobby je totiž núdza a chlapci to s nimi majú skrátka ťažké... Jedinou nádejou je dlho a starostlivo pripravovaná párty, ktorá sa však i tentoraz vymkne ich kontrole - a nikto na ňu nepríde! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (489)

Satan 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší díl na odreagování. Stifler opět vede, Jim se dostává do absurdních situací a jeho táta mu s radami taky moc nepomáhá. Odsýpe to solidně, má to pořád ten prcičkovský drajv a humor a hlavně partu sympaťáků, se kterými není těžké se ztotožnit. Velkým kladem je i vynikající rockový soundtrack... ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

4 / 10 Pokračovanie tínedžerského hitu, ktoré si síce so svojim mladším bratom nezadá v počte krások na meter štvorcový, ale fakt, že už ide len o mlátenie prázdnej slamy, sa zakryť jednoducho nedá - a úporná snaha tvorcov nasilu a za každú cenu narvať do scenára čo najviac vtipných momentov tomu práve príliš nepridáva. Navyše, ak sa vám prvý diel zdal nadnesený a nereálny, tak American Pie 2 radšej ani nepozerajte - keby sa každá ženská správala rovnako ako v tomto filme, populačná explózia by už nebola otázkou budúcnosti. Alebo žeby to tak v USA chodilo? ()

Reklama

Ištván87 

všetky recenzie používateľa

Přeci jen je to o krapítek horší... Humor je trošku víc infantilní a hlavně mě tu štve takový to klasický převracení charakterů... Naďa sice nevypadala v jedničce nijak geniálně, ale tady z ní na konci udělali úplnou kravku... To mi dost vadí na amerických komediích celkově... Aby bylo vidět, že hrdina udělal dobře když šel za hlasem srdce, tak v posledních pár minutách dělají z postav jako je Naďa buď blbce anebo hajzly... Takže to o pár procent snížíme... ()

campix 

všetky recenzie používateľa

Prcičky jsou naprostá klasika. A jejich druhý díl je pro mě tím nejoblíbenějším a nejčastěji viděným. Říkejte si co chcete, ale já na Prcičkách vyrůstal a pro mě je to prostě srdcovka a děsná sranda. Sice už to není takové jako to bývalo, ale stále to má jisté grády. Jen škoda, že stále další a další díly zneucťují první kvalitní díly. ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Nemyslím si, že by tento film fungoval, ak ste nevideli prvý. Príliš sa spolieha na postavy a príbeh z prvého stretnutia, ktoré sa odohralo o rok skôr. Je to skvelé pokračovanie, ktoré jednoducho nadväzuje na to, kde posledný film skončil, zachováva si všetky postavy z prvého filmu a stavia ich do rovnako trápnych a veselých situácií. 8/10 ()

Galéria (117)

Zaujímavosti (24)

  • Několik scén z hudebního tábora bylo natáčeno v táboře JCA Shalom v Malibu. (Stocki)
  • Film v našich kinech navštívilo 371 714 diváků a vydělal 31 856 217 korun českých. (Stocki)

Reklama

Reklama