Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízny päťdielny film TV NDR rozpráva neobvyklý príbeh Dr Jansena. Tento právnik je na tajnej misii z poverenia svojho klienta. Dostáva sa do víru dobrodružstiev, ktoré ho akoby sami vyhľadávali, no často je ich absolvovanie otázkou života a smrti. Príbeh sa odohráva v nemenovanej krajine v Južnej Amerike na začiatku 70. rokov 20. storočia. (bjjoba)

(viac)

Recenzie (5)

Flego 

všetky recenzie používateľa

Východonemecký špionážno-dobrodružný seriál televízie DFF rozpráva príbeh právnika Jansena, ktorého zavedie tajná misia do kancelárií NATO v Bruseli, medzi zbrojných priemyselníkov a tajných služieb až do juhoamerických And do nemenovanej krajiny. Päťdielny seriál, v ktorom sa objavilo mnoho východoeurópskych hercov, mal u nás premiéru v roku 1973. Štvrtý komentár. ()

Ťapka 

všetky recenzie používateľa

Matně v mlhách vzpomínám, byla jsem jako zmámená, snad mě omlouvá mých sedm let. Nějací špióni, určitě i bývalí náckové ve spojení s CIA, indiáni, tak něco. ()

BigJohn02

všetky recenzie používateľa

Nejsem si jistý, ale z tohohle filmu si pamatuji domorodého kluka jménem Tambo, seňora Quadrose a seňoritu Azuelu? Začínal tím, že nějaký špión tam na začátku visel na skále a celý seriál byl o tom, jak se do této pozice dostal. ()

Reklama

Reklama