Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozprávka o zelenom dinosaurovi, ktorý je pravdepodobne posledným svojho druhu. Spriatelí sa so šiestimi mládežníkmi, s ktorými následne zažíva veľa dobrodružstiev. (Marek1991)

Recenzie (5)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Typický animovaný seriál, ktorých hŕba vznikla v 80tych a 90tych rokoch a boli sme nimi kŕmený na nemeckých a neskôr aj našich televíziách začiatkom v 90tych rokoch. Tentokrát o cool poslednom dinosaurovi, ktorý hral na ružovej elektrickej gitare. ()

KapitanKuraz 

všetky recenzie používateľa

Keď som bol asi tak tretiak na základnej miloval som tento seriál, mal som dokonca škrečka Denvera posledného škrečkosaura. No k seriálu. Artom zaujme aj dnešnú generáciu, čo je na tak staré animáky rarita a to že to má prázdny príbeh je deťom fuk, hlavne že sa to hýbe a má to akciu. ()

Reklama

curunir 

všetky recenzie používateľa

,,... DENVER, JEDEN S POSLEDNÝCH, PRIATEĽ NA DOBRÉ I NA ZLÉ DNI..." __Jejda nene, toto som pozerával cez víkend ráno v Kakau na stanici s písmenom "M". No vtedy to bola paráda, teraz som si hodnotením už nie taký istý, takže kompromis. (1. komentár filmu) ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Keby sa jednalo o zvučku, tak to má odo mňa asi plných 5 hviezdičiek. Veď ten úvod už spomínaný - "Denver, jeden z posledných, priateľ na dobré a na zlé dni..." Dej však ničím neupútal, animácia bola celkom fajn, ale postavy a príbehy neboli nič moc. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama