Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Súkromného detektíva Jacka Shepherda (Chuck Norris) poveria novou úlohou - má vyslobodiť židovského klenotníka Isaaca Tellera (Bernie Kopell), špecializujúceho sa na prácu s diamantmi, ktorého držia v zajatí brutálny obchodník s klenotmi Dirk (Daniel Bernhardt) a nemenej bezcitný starý nacistický zločinec, plukovník Speerman (Curt Lowens)... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (49)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Keď som si pustil tento film, tak som hneď na začiatku trocha zneistel. Kombinácia brakovej filmovej spoločnosti Nu Image a klišoidne zosmiešňovaného herca Chucka Norrisa ma mala pripraviť na nehorázne lacnú somarinu. Ale nedal som sa odradiť a nepodľahol som predsudkom. Zároveň som však vypol moje tradičné silne kritické vnímanie a zmiernil prísne hodnotenie. Tým pádom som sa pri snímku "Krvavé diamanty" celkom dobre pobavil. Chuck Norris stvárnil úlohu súkromného detektíva Jacka Shepherda, ktorý sa nemazná so žiadnym gaunerom, čo sa mu postaví do cesty. Mláti ich hlava nehlava, a popri tom trúsi drsné hlášky. Tak napríklad: Jedného zákerného tlustoprda vyhodil zo zatvoreného okna na druhom poschodí, a keď sa ho pýtali prečo to urobil, tak len mykol plecom a s kľudom povedal, že tam bol zlý vzduch, tak vyvetral. No nie je ten Chuck borec? ** ()

malylada 

všetky recenzie používateľa

Velkým mínusem filmu je spletitý a nudný scénář kolem nacistů, diamantů a dohromady to moc nedává smysl. Příliš dialog na úkor akce, ale aspoň potěší, že Norris není tentokrát nahrazován dvojníkem a celou akci zvládne sám. Určitě po sérii Prezidentův muž je to o dost lepší kousek. Když přivřu oko nad tím, že v tomto filmu táhne Norrisovi na sedmdesát, tak to ty dvě hvězdy urve......3/10 ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Chuckova labutí píseň, kromě pozdější malé účasti v Expendables se na to tímhle filmem vlastně vyfláknul a musím říct že udělal dobře. Je důležité zachovat si nějakou soudnost a to Chuck, přestože nehrál ve skvělých filmech, ale často ve spíše průměrných, uměl. Musím říct že v jeho filmech je na něm jednoznačně vidět skromnost, snaha i dobrý charakter, kdy se často staví bez váhání na stranu utlačovaných, aby potrestal nepravost a zlo bylo potrestáno. Z jeho filmů budu mít vždy nejraději Nezvěstné v boji nebo Delta Force. Cutter: 30% ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Tak na 2 a pol to vytiahol najmä Chuck Norris. Páčil sa mi sľubný námet o diamantoch a holokaustu, prevedenie ale už bolo horšie. Chuck má skvelú kondičku, to bez debaty a viem, že scenáristi sa veľmi nenadreli s vymýšľaním zaujímavých postáv, ale prečo sa musia za každú cenu chovať tak debilne? Prikloním sa k vyššiemu hodnoteniu keďže Chuck tu dokonca 2x dostane na frak! ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Nepočítám li trochu větší cameo v Expendables 2, tak tohle je po všech těch Walker Texas Kokot odpadech důstojná Chuckova rozlučka s akčním filmem. Podle někoho tady to bylo příliš unavené, ale já jsem se teda nenudil. Chuck v 65 letech v takový formě, že sumo Seagal musel zezelenat závistí. Určitě i pak potěší závěrečná dvojitá konfrontace s Bernhardtem. V tý první dostane Norris na držku (Už tu byl holt starší pán), ale ve finální konfrontaci si to vynahradí. Takže bezproblémovej béčkovej lehce lepší průměr.60% ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v novembri 2004 v meste Spokane, Washington, USA. (m.a.t.o.)
  • Rozpočet: 6 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Filmové štúdiá si projekt pohadzovali ako horúci zemiak. Trvalo desať rokov, kým sa dostal do produkcie a scenár bol za ten čas prepísaný minimálne päťkrát. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama