Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Následkem tajných vojenských experimentů se zrodí obrovské a nebezpečné monstrum. Během výbuchu v laboratoři tento mutant uteče a pustí se do likvidace všeho živého. (Bontonfilm)

Recenzie (29)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Ve filmu je hlavní postavou pes, který rozumí lidské řeči, umí psát a taky skládat slova. Prakticky jsem čekal pouze na to až začne i mluvit. Ne sranda:) Film působí trošku rodinně a o hororu se mluvit moc nedá. Hlavně když monstrum za celý film vidíme pouze v náznacích a dle mého názoru snad vypadá pokaždé trošku jinak. Ke konci mi film připoměl Predatora, s tím rozdílem že hlavní pasti tady nastražil mladý kluk místo zabijáckého Arnieho. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Zabudnutý „rodinný horor“ podľa románu Deana R. Koontza. Nie je to zlé. Herci sú sympatickí, skvelý pes, sympaťák Corey Haim (vtedajšia obľúbená detská hviezdička - The Lost Boys, Vodičák, kingovka Strieborná guľka), lesná výprava hôr Severnej Ameriky (mojich obľúbených) krásna, monštrum celkom ujde (väčšinou je našťastie prítomné iba v náznakoch á la Votrelec, čo je predsa len asi lepší nápad) a ako bonus sa dostavil spoľahlivý plešoun Michael Ironside. ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Tak tuhle ságu jsem začal sledovat od konce. Nejdříve od 4 dílu. Ten mi přišel asi jako nejlepší, pak třetí druhý a ted konečně první. Ale abych se přiznal tak mě moc nebavil. Hess zvládl natočit béčko, ale to je asi tak všechno, není tu žádná zapamatování hodná scéna, není tu nic co by mě přinutilo filmu dát více jak 3*. Snad jedině díky zábavnému psovy jsem film dokoukal bez toho abych usnul. Ale nic extra to teda nebylo. Navíc monstrum vypadalo spíše jako hnusná opička. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Zas ďalšia z rady monštrumových krávovin,bez výsledného efektu.Niektoré dialógy boli na úrovni primitivizmu.Ale ten pes bol zlatíčko,toho by som si adoptoval.Príbeh ako to povedať a nezahrešiť,veľmi debilný,neoriginálny a aj spracovanie bolo zaostalejšie ako som zvyknutý u takýchto filmov.A to monštrum bolo (ne)dokonalé a to hlavne jeho ruka,lebo jeho celého som videl asi raz na konci a to bola riadna tma.Kto si chce pozrieť efektný monster horor,nech tomuto šancu určite nedáva. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Priemerna a nijak neobjavna x-ta napodobenina kultoveho Aliena, akych sa v 80. rokoch tocilo pozehnane. Sympaticke je to, ze monstrum likviduje zive osadenstvo mimo kameru, a divak si tak potom musi mnohe domysliet sam. Rezia Jona Hessa bola na urovni, strasidelna atmosfera mala obcas nieco do seba. 60 % ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama